Zlata bonitetna odličnost

Objavljeno: 5. 1. 2021

Ponosni smo, da smo 14. decembra 2020 prejeli prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in visoko priznanje poslovne odličnosti za leto 2020, ki jo družba Bisnode AB podeljuje v 19 evropskih državah.

Pri ocenjevanju je bilo upoštevanih več kot 300 dejavnikov in 70 kazalnikov podjetij v naši dejavnosti. Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

Javno podjetje Uradni list RS d. o. o. se po opravljenih analizah za leto 2020 uvršča v najvišji razred AAA – med zlata bonitetno odlična podjetja!

Do certifikata odličnosti so upravičena samo najbolj kredibilna podjetja. Podeljeni certifikat priča, da smo zanesljivo in visoko zaupanja vredno podjetje in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje s poslovnimi partnerji ter potrjuje našo kakovost poslovanja, finančno stabilnost in korektnost poslovnih odnosov.

V Sloveniji med vsemi 177.562 registriranimi podjetji dosega razred zlatega bonitetnega odličja zgolj 4,4 odstotka podjetij! Ravno zato ter tudi zaradi težkih razmer poslovanja v razmerah Covid-19 in strožjih pravil za doseganje standardov odličnosti je naš letošnji uspeh še toliko večji in obogaten z zlato odličnostjo.

Pridobljeni certifikat je velika dodana vrednost pri našem razvoju in usmeritvi poslovne politike ter naša dodatna zaveza, da bomo tudi v prihodnje izpolnjevali stroge kriterije izbire, dosegali poslovno odličnost tudi v naslednjih letih in ostali zaupanja vreden poslovni partner.

Vir. Uradni list RS.

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti