Vas zanima pravna literatura? Založba Uradnega lista RS je najstarejša pravna založba v Slovenji. V naši spletni knjigarni boste našli obširen spekter strokovne in pravne literature, ki je namenjena tako strokovnjakom, ki potrebujejo strokovno gradivo pri svojem delu, kot študentom, ki iščejo in potrebujejo pravno literaturo za svoj študij ter vsem ostalim, ki želijo dopolniti ali nadgraditi svoje znanje z različnih področij civilnega, upravnega, kazenskega in mednarodnega prava. Posebej izčrpno se posvečamo javnim naročilom, gradbenemu pravu, kazenskopravni teoriji, upravnemu postopku, obligacijam, družinskemu pravu in poslovnemu pravu.

Knjižni program obsega različno pravno literaturo: strokovne in znanstvene monografije, priročnike za podjetja in odvetnike, učbenike (predvsem za študente prava, ekonomije in sorodnih ved), zakone z uvodnimi pojasnili, ki nudijo bralcu temeljno znanje o posameznem zakonu in (znanstvene) komentarje, ki izčrpno, člen po členu analizirajo in razlagajo posamezni zakon. Naši avtorji so priznani strokovnjaki, pravni teoretiki in praktiki.

Celoten program založbe si lahko ogledate v spletni knjigarni, kjer lahko preprosto opravite tudi nakup pravne literature.

Vse knjige založbe Uradni list RS, lahko kupite tudi v Knjigarna Pravna na Pravni fakulteti v Ljubljani.
AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti