Ste tudi vi izgubljeni v poplavi predpisov in dolžnih ravnanj na področju javnih naročil in gradbenega prava?
Zelo malo je treba, da se boste počutili suvereno in da boste kos pravnim izzivom, povezanim z vašim delom.

Uradni list v sodelovanju mag. Majo Koršič Potočnik in Majo Prebil predstavlja inovativno serijo video izobraževanj, posebej zasnovanih za tiste, ki se ukvarjajo z gradbenim pravom, javnimi naročili in pogodbami FIDIC.

Ta unikatna izobraževanja vam ne ponujajo le splošnega vpogleda, temveč se poglobijo v ožje, izjemno aktualne tematike. Naše izobraževanje je pomembno orodje za vsakogar, ki si želi ostati na tekočem z najnovejšimi trendi in praksami v tem hitro spreminjajočem se področju.

S svojim bogatim strokovnim znanjem in izkušnjami bosta predavateljici poskrbeli, da boste imeli vpogled v najboljše prakse in učinkovite pravne strategije uspešnega reševanja vsakodnevnih pravnih izzivov.

Če torej iščete konkretne odgovore, ki jih lahko takoj uporabite v svojem delovnem okolju, ne zamudite te edinstvene priložnosti! Pridružite se nam na novi izobraževalni poti, ki bo vaše znanje popeljala na višjo raven.

Zakaj izbrati naše videoposnetke predavanj:

  • prožen in priročen dostop do videoposnetkov 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar vam omogoča, da se učite po svojem lastnem ritmu in udobju;
  • videoposnetki so na voljo 90 dni od datuma nakupa;
  • prilagojeno širokemu spektru slušateljev, ne glede na to, ali ste zaposleni v javnem sektorju, zasebnem podjetju ali ste samostojni ponudnik storitev;
  • nenehne posodobitve in prilagoditve vsebin skladno z najnovejšimi zakonodajnimi spremembami in sodobnimi praksami na področju javnih naročil;
  • ugodna naložba, ki vam zagotavlja konkurenčno prednost na trgu in povečanje možnosti za pridobitev uspešnih javnih naročil.

 


AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti