Varno in zdravo na dogodke

Izobraževanja po meri

V podjetju se že vrsto let ukvarjamo z organizacijo in izvedbo strokovnih izobraževanj.
Seminarje, usposabljanja, kongrese in interna izobraževanja pripravljamo na področju javnih naročil ter delovnopravne in druge aktualne zakonodaje. Prepoznavni smo po strokovnosti predavateljev in praktično usmerjenih izobraževanjih.

Skupaj z odličnimi strokovnjaki in izkušenimi predavatelji pripravimo izobraževanje, ki kar najbolj ustreza vašim potrebam in ciljem. Izbirate lahko med široko ponudbo izobraževanj, z veseljem pa po vaših željah pripravimo tudi nove vsebine.

Odločite se lahko za enodnevne prilagojene seminarje ali daljše izobraževalne module. Vse programe bomo v sodelovanju z vami povsem prilagodili vašemu podjetju in zaposlenim ter tako zagotovili učinkovitost izobraževanja.

Izobraževanje lahko izvedemo v prostorih Uradnega lista, kjer so na voljo moderni prostori in najnovejša informacijska infrastruktura. Lahko pa se odločite, da naši strokovnjaki pridejo k vam.

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01/2001 856 - Ana Wagner ali nam pišite na e-naslov: seminarji@uradni-list.si.


Veselimo se sodelovanja z vami!

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti