Kako nakupovati v knjigarni

Želeno knjigo poiščite z iskalnikom na naši spletni strani ali v podzavihku »knjigarna«. Ko boste knjigo našli, jo s klikom na ikono »v košarico« shranite v košarico nakupov. 

Po končani izbiri s klikom na gumb »nadaljuj k blagajni« nadaljuješ postopek nakupa. Če še niste prijavljeni oziroma registrirani, opravite prijavo oziroma registracijo. Z izpolnjenimi podatki o vašem kontaktu v zavihku »naslov«, nadaljujete na zavihek »način dostave in plačila«, kjer izberete način dostave ali prevzema ter način plačila s katerim želite nakup plačati. S potrditvijo na gumb »naprej na zaključek naročila« se vam prikaže še pregled in zaključek naročila, ki ga potrdite z gumbom »potrdi in zaključi naročilo«. Povzetek naročila boste prejeli tudi na vaš e-poštni naslov.

Naročene knjige vam bomo poslali v dveh delovnih dneh po prejetem naročilu.

Da bosta postopek naročila in dobava potekala tekoče in hitro, je nujno, da pravilno vnesete vse podatke, ki so vam ponujeni v izpolnjevanje. Posebej so pomembni podatki o naslovu, na katerega vam bomo poslali naročene knjige, za pravne osebe zavezance za DDV pa so pomembni tudi pravilno izpisani podatki o podjetju in davčna številka.

Pri nakupu knjig v vrednosti nad 150,00 € vam poštnine ne zaračunamo – velja samo za spletni nakup

Ko boste postopek naročila zaključili, boste v svoj e-poštni nabiralnik prejeli potrditev nakupa.

Ostale možnosti nakupa knjig

Vse knjige, ki jih prodajamo v naši spletni knjigarni, lahko prevzamete tudi na sedežu podjetja, na Dunajski cesti 167 v Ljubljani.

Za naročilo knjig nas  kontaktirate preko spletnega obrazca ali nam pišete na naš e-naslov: prodaja@uradni-list.si.

Za naročene knjige plačate kupnino na osnovi ponudbe oz. predračuna, če želite, pa jih lahko prevzamete tudi na sedežu podjetja.

Knjige Založbe Uradni list Republike Slovenije lahko kupite tudi v bolje založenih knjigarnah po vsej Sloveniji.

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti