Varno in zdravo na dogodke

Izobraževanja s kreditnimi točkami

Pooblaščeni inženirji se morajo po 6. členu Zakona o arhitekturni in inženirski dejavnosti (Uradni list RS, št. 61/17) na svojem strokovnem področju stalno poklicno usposabljati v skladu s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev (Uradni list RS, št. 37/18).

Poklicno usposabljanje pooblaščenih inženirjev se izvaja na podlagi letnega programa poklicnega usposabljanja, ki ga sprejme upravni odbor IZS na predlog komisije za izobraževanje.

Komisija za izobraževanje je sprejela sklep, da Uradnemu listu RS, d. o. o., kot izvajalcu posameznih izobraževanj za spodaj navedena izobraževanja dodeli kreditne točke iz obveznih/izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.
 

Pomembno!

  • Uradni list RS, d. o. o., udeležencem izobraževanj izda potrdilo o udeležbi skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev, iz katerega so razvidne kreditne točke, tako da IZS ne posreduje dodatnega obvestila.
  • Udeležencem izobraževanj, ki so člani IZS, ni treba vlagati vlog za dodelitev kreditnih točk, saj Uradni list RS, d. o. o., odda vlogo namesto njih, tako da so jim točke pripisane avtomatično.

Termini izobraževanj

Trenutno na izbranem področju ni aktualnih izobraževanj.
AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti