Zakaj ne smete manjkati čez 14 dni v Portorožu?

Objavljeno: 17. 2. 2016

Vlada je pred kratkim državnemu zboru predlagala sprejem novele ZFPPIPP-G, po kateri bo postopek preventivnega prestrukturiranja dovoljen tudi za majhne družbe. V postopku redne prisilne poravnave nad majhno družbo se bodo uporabljala tudi posebna pravila, ki se sedaj uporabljajo samo za velike in srednje družbe, postopek poenostavljene prisilne poravnave pa bo omejen samo na mikro družbe.

Nekatere spremembe so predlagane tudi za osebni stečaj. Vse te novosti bodo predstavljene in obravnavane na  okrogli mizi, ki bo potekala v okviru 9. Dnevov insolvenčnega prava 2016.

Dneve organizirata Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani in Planet GV in bodo potekali 3. in 4. marca 2016 v GH Bernardin v Portorožu. Srečanje je priložnost za vse, ki želite celovit in strokoven pregled tematike prestrukturiranja in insolventnosti, tako s poslovno-finančnega kot tudi pravnega vidika. Na dogodku bodo predstavljene tudi dobre prakse in aktualna vprašanja s področij prestrukturiranj in insolventnosti.

Svoja znanja in izkušnje bodo z vami delili vodilni strokovnjaki: dr. Nina Plavšak, Vladimir Balažic, mag. Uroš Ilić, Srečko Jadek, Nevenka Kržan, Mateja Levstek, Boštjan Malus, dr. Marko Simoneti, Lea Vatovec, Marko Zaman in drugi.

Podroben program si lahko ogledate na www.planetgv.si/dip, kjer se lahko tudi prijavite.

Prijazno vabljeni v Portorož!

Za bralce e-biltena, poseben 10-odstotni popust!

Ob prijavi vpišite kodo DIP16UL in priznal se vam bo 10-odstotni popust.*
* Koda za popust se izključuje s preostalimi morebitnimi kodami in posebnimi popusti.

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti