Zakaj je pomembno biti obveščen o vseh objavah na Portalu javnih naročil?

Objavljeno: 26.04.2017

Slediti objavam javnih naročil na Portalu javnih naročil je danes nujno opravilo v mnogih podjetjih. In ko med objavami zasledimo javno naročilo, ki ga želimo pridobiti, se v podjetju takoj začnejo priprave za izdelavo dobre ponudbe.
Prva stvar, na katero moramo biti ponudniki pozorni, ko se odločimo sodelovati v postopku javnega naročila, je seveda rok, do kdaj lahko predložimo svojo ponudbo.
Naslednji korak je izdelava popolne ponudbe, kar navadno zahteva veliko priprav in predvsem veliko časa.
Zelo pomembno je tudi, da sledimo vsem objavam o izbranem javnem naročilu, saj se v obdobju priprave ponudbe lahko spremeni kar veliko dejavnikov razpisne dokumentacije. Spreminjajo se roki za oddajo ponudb, način odpiranja ponudb, sprememba vrednosti naročila, obrazci, dokumentacija v zvezi z oddajo javnega naročila, predmet naročila, lahko so na novo objavljena dodatna pojasnila in še marsikaj.

Če ne sledimo objavam o spremembah izbranega javnega naročila, nam kaj hitro lahko uide še kako pomembna informacija. To pa nas lahko stane več, kot da se sploh ne bi odzvali na javno naročilo, saj smo v pripravo ponudbe vložili veliko svojega delovnega časa in tudi denarja.
Storitev UL info tok vas pravočasno obvešča o vseh informacijah o izbranem javnem naročilu. Z njeno pomočjo boste prejeli informacije o objavljenih javnih naročilih, in ko bo objavljeno pravo javno naročilo, ki bo vezano na dejavnost vašega podjetja, mu boste lahko tudi sledili.

Kaj to pomeni?

Ko boste označili, da želite slediti izbranemu javnemu naročilu, boste od tistega trenutka dalje prejemali na izbrani e-naslov vse informacije, objavljene na Portalu javnih naročil. Prejeli boste obvestilo o popravkih in morebitnih spremembah, vprašanjih in odgovorih med ponudniki in naročnikom, skratka o vseh objavah, ki jih naročnik objavi na Portalu javnih naročil.
Informacije prihajajo na izbrani e-naslov vsake tri ure, tako ni več treba izgubljati časa z iskanjem informacij, ampak jih prejmete takoj na svoj e-naslov – to pa je velika prednost.
S storitvijo se izognete tudi možnosti, da bi nehote spregledali pomembno informacijo, saj so vsa obvestila shranjena na spletni strani storitve, kjer lahko dostopate do informacij.
Do spletne strani in vaših izbranih informacij (obvestil in objav) lahko vedno in povsod dostopate z vseh mobilnih naprav. O vseh objavah boste obveščeni vse dni v tednu!
Storitev UL info tok vam torej ponuja še več kot le spremljanje izbranih in želenih novo objavljenih javnih naročil.

Prepričani smo, da je UL info tok pravi pripomoček pri vašem delu. Preizkusite storitev brezplačno še danes. Čas je zlato, zato dovolite, da storitev UL info tok opravi delo namesto vas.
Obiščite spletno strani www.ulinfotok.si in se prepričajte sami!

Dodatne informacije: Suzana Konovič, ulinfotok@uradni-list.si, tel. 01/200 18 33

AAA Zlata odličnost