Vabljeni na Nepremičninski razvojni forum in izobraževanje za cenilce

Objavljeno: 31. 8. 2016

21. in 22. septembra 2016 bo v Kristalni palači BTC v Ljubljani potekal Nepremičninski razvojni forum, 12. tradicionalna nepremičninska konferenca v organizaciji Planet GV. Vsako leto  združuje številne strokovnjake iz zasebnega in javnega sektorja in dodatno organizira tudi izobraževanje za sodne cenilce in sodne izvedence gradbene stroke.  

 

V dveh dneh bo gostil več kot 30 predavateljev in gostov. Forum je v Sloveniji  edinstven v svoji usmerjenosti v iskanje in predstavitev dobrih praks ter razvojnih in investicijskih rešitev na področju nepremičnin z različnih vidikov.

Osrednji tuji predavatelj prihaja bo Richard B. Jones iz mednarodne svetovalne hiše PriceWaterhouseCoopers London & Praga. Udeleženci dobijo tudi njihovo mednarodno raziskavo o nepremičninskem trgu.

Organizator tudi letos poudarja povezovanje strok, s poudarkom na komercialnem in finančnem vidiku, ekonomiki trajnostne gradnje, nepremičninskem razvoju mest in izobraževanju cenilcev.

Popusti - pri udeležbi dveh ali več iz iste organizacije ali podjetja ter članom SICGRAS-a (Združenja sodnih izvedencev in sodnih cenilcev Slovenije za gradbeno stroko) se priznavajo ugodni popusti.

Vir: Planet GV

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti