Ukrepi proti širjenju koronavirusa

Objavljeno: 9. 3. 2020

V podjetju Uradni list RS se zavedamo nevarnosti širjenja novega koronavirusa (KV) zato smo za zaščito zaposlenih ter vseh poslovnih partnerjev in strank, na podlagi priporočil NIJZ in Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, sprejeli ukrepe za omejevanje širjenja novega koronavirusa (KV).

Za dogodke, ki jih organiziramo v mesecu marcu (razen dogodka Strokovnjak/inja za varstvo osebnih podatkov, ki ga izvaja družba Infohiša), bomo poiskali nove termine v mesecu maju in juniju. O novih terminih bomo obvestili vse udeležence ter predavatelje. Novi termini bodo objavljeni tudi na spletni strani https://www.uradni-list.si/izobrazevanja.

Za dogodke predvidene v mesecu aprilu bomo sprejeli odločitev o morebitnih prenosih terminov v meseca maj in junij koncem meseca marca na podlagi podatkov o nadaljnji širitvi okuženosti prebivalstva in na podlagi sprejetih sklepov in priporočil pristojnih organov. V primeru večjega izbruha okuženosti prebivalstva z novim KV bomo ustrezno stopnjevali sprejete ukrepe.

V Uradnem listu se bomo še naprej trudili, da izpolnimo vse naše obveznosti v skladu z danimi možnostmi in da po končanem obdobju ogroženosti z okužbo v najkrajšem možnem času vzpostavimo normalno poslovanje.

Uradni list RS

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti