Učinkovito sodobno vodenje: zavzetost, zmagovalni tim in večja učinkovitost za uspeh

Objavljeno: 31. 8. 2016

Ena od glavnih veščin uspešnih vodij je usmerjenost v uspešnost, proaktivnost in rezultate.

In kaj je tisto, kar jih pri tem podpira?

Eden pomembnejših kazalnikov poslovne uspešnosti je zavzetost zaposlenih. Ni namreč dovolj, da so zaposleni zadovoljni, pomembno je, da so tudi motivirani, predani, ponosni, vse to pa jih dela zavzete.

Pri tem sodoben vodja odigra glavno vlogo. Vodja, ki zna delovati in tudi zares deluje za graditev odlične poslovne kulture v podjetju, ki motivira, vodi, usmerja, v prvi vrsti sebe, z dobrim zgledom aktivno vpliva na sodelavce in tako skupaj uresničujejo zmagovalno miselnost.

Miselnost, ki se izrazi v večji učinkovitosti in nazadnje uspehu. Vendar pa – kdaj smo učinkoviti, kako se to kaže v z uspehu in kako doseči, da bomo vse delali prav?

Prijavite se za aktivni trening Učinkovito sodobno vodenje, na katerem boste usvojili miselnost uspešnih, se naučili zgraditi učinkovite medosebne odnose, pripomogli k večji zavzetosti zaposlenih, postavili vaš lasten zmagovalni tim, spoznali, kaj pomeni čustvena inteligenca na delovnem mestu, razumeli, kaj zavzetost gradi in kaj jo ruši, in usvojili ključne korake do večje lastne učinkovitosti in učinkovitosti sodelavcev. 

Vir: Simona Lobnik Ambrožič

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti