Ste pripravljeni na strastno vožnjo?

Objavljeno: 4. 4. 2019

Alfa Romeo že od nekdaj ustvarja modele brezčasne lepote in tehnološko naprednih rešitev, z nezamenljivim užitkom v vožnji. Z modelom Stelvio, svojim prvim SUV modelom, je postavila nov mejnik v svoji bogati, več kot 100-letni zgodovini, ter ponovno združila strast in zmogljivost.

Alfa Romeo Stelvio lahko izpolni vsa, tudi najvišja pričakovanja voznikov, saj voznika razveseljuje z brezkompromisno legendarno italijansko dediščino. Zmogljivi aluminijasti motorji, ki zagotavljajo najboljši pospešek v razredu, štirikolesni pogon Q4, vrhunske tehnologije, elegantna notranjost, oblika, zaradi katere izstopa iz povprečja. Stelvio združuje udobje in vsestranskost vozila SUV ter neukrotljiv športni duh, ki ga sicer dajejo vozila z nizkim težiščem.

Za vse, ki jim je blizu eleganca, prefinjenost, edinstvenost in brezčasna lepota, bo to prepoznal v modelu Giulia, ki v središče postavi voznika in njegova občutja. Pod športno karoserijo se skriva tisto pravo: napredna tehnologija, drzen dinamični duh ter izjemna zmogljivost in učinkovitost. Giulia je resnično čistokrvna Alfa Romeo

Sedite za volan Giulie ali Stelvia in občutite neprimerljiv užitek v vožnji; le tako boste razumeli zakaj znamki že desetletja pravijo »Cuore sportivo« - športno srce.

Za vas smo pripravili posebno ponudbo vozil Alfa Romeo iz zaloge po izjemnih cenah in z ugodnim Alfa Romeo VIP financiranjem. Alfa Romeo Giulia je tako na voljo že za 290 € mesečno, Alfa Romeo Stelvio pa že za 350 € mesečno. Podrobnejše informacije boste lahko dobili na konferenci Novi izzivi 2019.

Vir: Avto Triglav

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti