Prihaja 7. Kongres javnega naročanja v Portorožu

Objavljeno: 29. 8. 2018

Je vprašanje javnih naročil in korupcije mit ali resnica? Odgovor bodo podali strokovnjaki na tradicionalnem srečanju v mestu rož, letos sedmem po vrsti.

Teme bodo dileme, s katerimi se srečujejo naročniki pri izvajanju novele ZJN-3A v praksi. Izvedeli boste, kako bo nova Uredba o varstvu osebnih podatkov vplivala na javna naročila in kakšen bo vpliv nove gradbene zakonodaje na javna naročila gradnje, projektiranja in nadzora.

 

Septembra 2018 bo potekal že 7. Kongres javnega naročanja, ki bo tradicionalno v znamenju reševanja najbolj perečih dilem v praksi. 

Teme kongresa vključujejo dileme, s katerimi se srečujejo naročniki pri izvajanju novele ZJN-3A v praksi, razjasniti pa je tudi treba, na kakšen način naj naročniki izvajajo obstoječe pogodbe. Predstavljeni bodo odgovori na najpogostejša vprašanja v zvezi z elektronsko oddajo ponudb, poudarek pa bo tudi na vprašanju, kako bo nova Uredba o varstvu osebnih podatkov vplivala na javna naročila. Nadalje bodo predstavljeni vpliv nove gradbene zakonodaje na javna naročila gradnje, projektiranja in nadzora ter konkretni primeri, kako je treba spremeniti razpisno dokumentacijo. Strokovnjaki bodo odgovorili na najpogostejše težave pri objavah na portalu javnih naročil.

Strokovnjaki bodo razložili, ali je vprašanje javnih naročil in korupcije mit ali resnica. Obravnavani bosta še tematika uporabe pravil javnega naročanja pri evidenčnih naročilih ter problematika preverjanja pogojev za domače in tuje ponudnike in uporabnost eCertisa.

Udeleženci bodo imeli možnost zastaviti konkretna vprašanja in seznaniti strokovnjake z dilemami, ki jih imajo v praksi, tudi če konkretne teme niso predmet izobraževanja. 

Cilj Kongresa javnega naročanja je med drugim tudi to, da udeleženci prejmejo odgovore na vsa svoja vprašanja, ki jih imajo v praksi.

Programski vodji kongresa sta mag. Maja Koršič Potočnik in Maja Prebil.

Več o programu, predavateljih in prijavi si lahko ogledate tukaj.

Vir: Uradni list RS

 

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti