Postanite kvalificiran strokovnjak za varstvo osebnih podatkov

Objavljeno: 12. 9. 2018

Še zadnjič v tem letu razpisujemo izobraževanje za dodatne kvalifikacije za Strokovnjaka/strokovnjakinjo za varstvo osebnih podatkov. S pridobljenimi znanji in kompetencami boste samostojno skrbeli za skladnost poslovanja s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, znali prepoznati tveganja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov in predlagali sprejem ustreznih ukrepov za omejitev tveganj. Prijave zbiramo do zapolnitve mest.

Info Hiša d. o. o. skupaj z Uradnim listom RS izvaja izobraževanje za pridobitev potrdila o pridobitvi dodatne kvalifikacije Strokovnjak/strokovnjakinja za varstvo osebnih podatkov.

Vsem, ki se zavedate, da za delovanje na področju varstva osebnih podatkov ni dovolj zgolj prebrati Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), priporočamo, da se pridružite še zadnji skupini v tem letu (prvi modul je 15. oktobra).

Zakaj bi se odločili za pridobitev potrdila?

Ker boste pridobili znanje in kompetence, ki jih potrebuje kvalitetna pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov in ker je na trgu dela vedno večje povpraševanje po strokovnjakih s področja varstva osebnih podatkov.

Po uspešno zaključenem izobraževanju bodo imetniki potrdila lahko uporabljali tudi posebno značko Info hiše (v podpisu e-pošte, na CV-ju in drugih osebnih predstavitvah). Vsak zainteresirani bo pravico do uporabe značke lahko vedno preveril na Uradnem listu RS ali v podjetju Info Hiša d. o. o.

V letu 2018 je izpit opravilo več kot 70 udeležencev in mnogi že opravljajo funkcijo DPO-ja. Nekateri praktično znanje delijo na delavnicah in konferencah v organizaciji Info Hiše. Na 1. praktični delavnici GDPR, ki bo 4. oktobra, boste med drugimi lahko prisluhnili izkušnjam DPO-jev iz podjetij Mercator in RTV.

Prijave za 4. termin izobraževanja so na voljo tukaj.

Avtorica: Tanja Pirc, Infohiša

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti