Platinasta bonitetna odličnost AAA

Objavljeno: 9. 12. 2021

Ponosni smo, da smo 24. novembra 2021 prejeli prestižno edicijo platinaste bonitetne odličnosti AAA in visoko priznanje poslovne odličnosti za leto 2021, ki ju podeljuje družba Dun & Bradstreet.

Pri ocenjevanju je bilo upoštevanih več kot 300 dejavnikov in 70 kazalnikov podjetij v naši dejavnosti. Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

Do certifikata odličnosti so upravičena samo najbolj kredibilna podjetja. Podeljeni certifikat priča, da smo zanesljivo in visoko zaupanja vredno podjetje in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje s poslovnimi partnerji, ter potrjuje našo kakovost poslovanja, finančno stabilnost in korektnost poslovnih odnosov.

V Sloveniji med vsemi 217.395 registriranimi podjetji dosega razred platinastega bonitetnega odličja zgolj 3,7 odstotka podjetij, od tega je 57 podjetij z enako dejavnostjo in samo 7 nas dosega najvišji standard platinastega odličja.

Ravno zato in tudi zaradi težkih razmer poslovanja v razmerah covid-19 in strožjih pravil za doseganje standardov odličnosti je naš letošnji uspeh še toliko večji in obogaten s platinasto odličnostjo.

Avtor: Uradni list RS

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti