mBills – Slovenska rešitev, ki skupaj s Petrolom uvaja enoten standard mobilnega plačevanja

Objavljeno: 14. 3. 2018

mBills je mobilna denarnica, ki uporabnikom omogoča plačevanje z mobilnim telefonom 24/7/365 v realnem času: hitro, varno, enostavno, ugodno. Po drugi strani pa je mBills enotna odprta platforma za mobilno plačevanje, ki jo lahko v svojo rešitev, produkt ali platformo vključi katerokoli podjetje.

Vizija MBILLS, ki je od 1. decembra 2017 pod okriljem Petrola, je omogočiti uporabnikom enoten standard mobilnega plačevanja v Sloveniji in širši regiji, ki bo poenotil uporabniško izkušnjo ne glede na to, kaj, komu in kdaj potrošnik plačuje. Enoten in varen standard za prejemanje plačil, neodvisen od bank, kartičnih sistemov in POS-terminalov, pa je na drugi strani pomemben tudi za vse prejemnike plačil.

MBILLS že danes uspešno sledi svoji viziji – omogoča namreč plačevanje v vseh situacijah, ki jih našteva raziskava Evropske centralne banke o uporabi plačilnih sredstev v evroobmočju: nakazovanje denarja drugim osebam (mBills AIR), plačevanje na bencinskih črpalkah in v trgovinah (mBills GO), plačevanje v gostinstvu in storitvenih dejavnostih (mBills SCAN), plačevanje na spletu (mBills WEB) in v mobilnih aplikacijah (mBills IN-APP), plačevanje položnic (mBills TOUCH), plačevanje na avtomatih, nakazovanje donacij in drugih prispevkov.

Več o tem, kakšne rešitve nameravata v prihodnosti potrošnikom ponuditi podjetji MBILLS in Petrol, bosta na konferenci razkrila Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS, in Jerica Urbančič, vodja marketinga v MBILLS.

Vir: Uradni list RS, priloga Posel in denar.

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti