Konferenca Novi izzivi 2021

Objavljeno: 29. 3. 2021

Kako se digitalizacija po letu koronavirusa odraža v poslovanju, kakšne so nove možnosti  sklepanja poslov in kakšne pri plačevanju?

COVID-19 je digitalizaciji storitev dal velik pospešek. Mnogi med nami si še pred letom dni niso predstavljali, kaj vse bodo tako zasebno kot v službi počeli na drugačne načine; tako v vlogi ponudnika  kot tudi v vlogi uporabnika.   

Kako bodo tradicionalni in novi akterji tekmovali in sodelovali za naklonjenost kupcev pri brezgotovinskem plačevanju v trgovinah, lekarnah, v restavracijah, na recepcijah, pri nakupih po spletu izza računalnika oziroma s pametnega telefona ali tablice?

Kako kaže z varnostjo in obenem z uporabniško izkušnjo na področju digitalne identitete?

Ter predvsem, kaj bomo v prihodnje od novosti v pogledu cen, varnosti in novih možnosti imeli uporabniki?

Vabimo vas, da se nam tudi letos pridružite na konferenci Novi izzivi, ki bo 16. junija v kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Osrednji tematiki konference bosta digitalizacija storitev na področjih brezgotovinskega plačevanja digitalna identiteta. Posebej nas veseli, da se nam bodo letos poleg bank in ponudnikov storitev plačevanja v še večji meri pridružili predstavniki zavarovalnic, za katere digitalizacija prav tako predstavlja izzive in priložnosti

Konferenca ponuja svojevrstno priložnost za cross-over obravnavo relevantnih tematik za vse deležnike v verigi digitalnih transakcij; banke, izvajalce plačilnih in zvestobnih transakcij in sistemske integratorje, ponudnike ITK storitev, trgovce in druge sprejemalce plačil, pa tudi za zavarovalnice in druge deležnike v finančni industriji. Novim izzivom bodo s svojim sodelovanjem predvidoma dali okvir tudi Minister za javno upravo, predstavniki Evropske komisije, Banke Slovenije, Uprave za informacijsko varnost, Združenja bank, zbornic in panožnih združenj

Skupaj z gosti iz več držav se bomo posvetili svetovnim trendom ter domačim izzivom in novostim. Prisluhnili boste lahko zanimivim predstavitvam in pogovorom za okroglimi mizami, izbirali med dilemami, dobili odgovore na svoja vprašanja – in ob prijazni postrežbi srečali znance in sklenili nova poznanstva. 

Veselimo se srečanja z vami 16. junija na Brdu pri Kranju in vas vabimo, da si vstopnico zagotovite že zdaj!

 

mag. Matija Vojsk, MBA

vodja prireditvenega odbora

Spletna stran konference: https://nidfs.uradni-list.si/

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti