Halcom s prenovljeno podobo in spletnim mestom na vrhu digitalnega bančništva za pravne osebe v Sloveniji in regiji

Objavljeno: 13. 2. 2019

Podjetje Halcom, pionir na področju razvoja sodobnih rešitev za plačilne sisteme v osrednji in jugovzhodni Evropi, se danes tudi uradno predstavlja z novo grafično podobo in spletnim mestom. Mednarodno podjetje s sedežem v Ljubljani, ki z agilno metodologijo inovativno razvija produkte in storitve za finančne ustanove, verjame, da bo z osveženim videzom še bolj povdarilo njihove ključne prednosti – inovativnost, dolgoletno prisotnost ter zanesljivost.


Glavni izvršni direktor podjetja Halcom d.d., Marko Valjavec, je ob slovesnem dogodku, ki se je zgodil danes na sedežu podjetja, povedal: “S sodobnim videzom nove celostne grafične podobe ter z odlično uporabniško izkušnjo prenovljenega spletnega mesta www.halcom.com, se na trgu predstavljamo kot zaupanja vreden ponudnik rešitev digitalnega bančništva, ki s svojimi naprednimi rešitvami zre v prihodnost.”

Podjetje Halcom d.d., ustanovljeno leta 1992 v Ljubljani, danes zaposluje več kot 150 ljudi v Sloveniji, Bosni in Hercegovini ter Srbiji, s svojimi uspešnimi rešitvami za finančne inštitucije in podjetja pa je prisotno kar na 8 trgih EMEA v več kot 60. bankah in dveh centralnih bankah ter klirinških hišah. Na teh trgih je podjetje Halcom vodilno na segmentu digitalnega poslovanja pravnih oseb. Noben drug ponudnik rešitev digitalnega bančništva ni procentualno tako močno zastopan na trgu, kot je podjetje Halcom, kar nakazuje zaupanje bank v Halcomove rešitve.

Prenova pa se ne dogaja samo navzven. Svojo staro generacijo digitalnega bančništva smo nadgradili z novo ter jo uspešno implementirali že v večih bankah. Nenehno pa razvijamo tudi nove rešitve, s katerimi bodo banke in podjetja še lažje upravljala s svojim premoženjem,“ še dodaja Valjavec.

Mnogi slovenski državljani podjetje Halcom poznajo tudi zaradi izdaj kvalificiranih digitalnih potrdil, ki se lahko uporabljajo za vstop v digitalno banko in na več kot 20. državnih portalih. Od leta 1999, ko je bila ustanovljena Certifikatna Agencija Halcom CA, je bilo izdanih že več kot 400.000 kvalificiranih digitalnih potrdil. Z novo spletno stranjo bo naročanje ter obnova kvalificiranih digitalnih potrdil tako še enostavnejša, dostop do ključnih informacij v sekciji Pomoč uporabnikom pa še hitrejši.

Poleg inovativnih rešitev za banke in centralne banke, izdaji kvalificiranih digitalnih potrdil za pravne in fizične osebe, pa podjetje Halcom slovi tudi po Rešitvah za avtomatizacijo bančnega poslovanja podjetij ter izvajalcev računovodskih storitev. Le-te se odlično vgrajujejo v kateregakoli ponudnika ERP rešitev na trgu, kar omogoča podjetjem in izvajalcem računovodskih storitev avtomatsko izmenjavo podatkov iz elektronske banke v ERP sistem.

Kontakt za medije:
Halcom d.d.
Tržaška cesta 118
1000 Ljubljana

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti