7. dnevi prava zasebnosti in varovanja informacij

Objavljeno: 23. 9. 2021

Uradni list skupaj z Info hišo, d. o. o., organizira konferenco, ki ima že pravo tradicijo. Znate izkoristiti priložnosti digitalnosti in ne pozabiti na zasebnost? Poznate obdelavo osebnih podatkov v digitalnem oglaševanju? Svoje izkušnje in priložnosti tako na tem področju kot tudi v »off line« marketingu bo z vami podelili vrhunski strokovnjaki. 

Na področju regulative bomo obravnavali tri stebre: nacionalni zakon ZVOP-2, regulativo na področju digitalne zasebnosti in umetno inteligenco. Vsi trije še rastejo in ob poti prinašajo zanimive in pomembne izzive.

Govorili bomo tudi o potrebi po ravnovesju in ne nazadnje celo sodelovanju med zasebnostjo in varnostjo. Z vami bomo delili pomembne izkušnje pri izvedbi zasebnostno in varnostno tveganega projekta na področju zdravstva. V današnjem času tudi ne gre brez poudarka na kršitvi kibernetske varnost in njenem pomenu za varstvo zasebnosti.

Pooblaščenec za varstvo podatkov ali DPO je v našem prostoru že tri leta in v tem času se je nabralo ogromno izkušenj ter odprlo veliko vprašanj. Vsak DPO ima različne izzive med javnim in zasebnim sektorjem, globalnim in lokalnim podjetjem ali celo med upravljavci in obdelovalci.

In za konec se bomo dotaknili še prihodnosti in novih konceptov obdelave osebnih podatkov in njihove uporabe, ki bo še napredovala. Bodimo proaktivni, razmišljajmo o pomenu zasebnosti že ob snovanju idej.

Pridružite se nam 14. in 15. oktobra v Termah Olimje.

Vir: Bojana Pleterski.

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti