2. Dnevi prakse javnih naročil

Objavljeno: 26. 1. 2018

Strokovno srečanje naročnikov in ponudnikov v postopkih javnega naročanja

Letošnji Dnevi prakse javnih naročil bodo v znamenju številnih sprememb, ki so se zgodile na področju javnega naročanja ali pri področni zakonodaji, ki vpliva tudi na javno naročanje. Tako je prišlo do spremembe Zakona o pravnem varstvu v postopkih javnega naročanja (ZPVPJN-B), do nove Uredbe o zelenem javnem naročanju ter do sprejema »novega gradbenega trojčka« - nove gradbene zakonodaje.

Približuje se datum pričetka elektronskega javnega naročanja, prav tako pa je ZPVPJN uvedel portal eRevizija, ki bo prav tako pomenil korak k elektronskemu poslovanju v pravu javnih naročil.

Rdeča nit letošnjih Dnevov prakse javnih naročil je uporaba vseh novosti v praksi. Strokovni in izkušeni predavatelji bodo udeležencem predstavili, kako novosti vplivajo na uporabo pravil javnega naročanja z vidika naročnikov ter ponudnikov, ter kaj so in bodo novosti pomenile za prakso javnih naročil. Velik poudarek bo dan primerom iz prakse ter vprašanjem udeležencev ter reševanju konkretnih dilem, s katerimi so se ti srečali pri izvajanju svojih delovnih nalog.

Programski vodji Dnevov prakse javnega naročanja sta odvetnica mag. Maja Koršič Potočnik in odvetnica Maja Prebil, Odvetniška družba Potočnik in Prebil o.p. d.o.o.

Več o programu in urniku kongresa si lahko ogledate na spletni strani dogodka: https://praksajn.uradni-list.si.

Vabljeni!

 

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti