Varno in zdravo na dogodke

Aktualna praksa Državne revizijske komisije

Datum: 24. 5. 2024, 10.00–12.00
Lokacija: Spletni dogodek
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 214,00 € brez DDV

O dogodku

Državna revizijska komisija je ključni organ v postopkih pravnega varstva, saj nadzira pravilnost ravnanj naročnikov in ponudnikov ter s svojo prakso razlaga določbe Zakona o javnem naročanju (ZJN-3).

V tem dinamičnem okolju, kjer se zakonodaja in praksa nenehno razvijata, je ključnega pomena, da so vsi naročniki, ki izvajajo postopke javnega naročanja in ponudniki, ki v postopkih javnega naročanja oddajajo ponudbe na tekočem z najnovejšimi smernicami in interpretacijami, ki jih komisija ponuja.

Odvetnica Maja Prebil, priznana strokovnjakinja s področja javnega naročanja iz Odvetniške pisarne Potočnik in Prebil d.o.o., bo na seminarju predstavila ključne odločitve in mnenja Državne revizijske komisije.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen tako izkušenim naročnikom, ki želijo izboljšati svoje postopke in se izogniti morebitnim pritožbam, kot tudi novim ponudnikom, ki vstopajo na področje javnih naročil in želijo razumeti pravni okvir ter pričakovanja revizijske komisije.

Pridružite se nam in poskrbite, da bo vaše delovanje v skladu z aktualnimi pravnimi smernicami!

Predavateljica

Odvetnica Maja Prebil, Odvetniška družba Potočnik in Prebil o. p., d. o. o. 

Maja Prebil je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. V svojem poklicnem življenju svetuje strankam že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb, redno pa zastopa stranke pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je avtorica številnih strokovnih člankov s področja javnega naročanja.
 
 

Kotizacija in plačilo

  • 214,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV).  Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti