Varno in zdravo na dogodke

13. Kongres javnega naročanja

Datum: 5. 9. 2024, 9.00–17.00
Datum: 6. 9. 2024, 9.00–15.00
Lokacija: GH Bernardin, Portorož
Področje: Javna naročila - izobraževalni Kongresi in strokovna srečanja
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 566,00 € brez DDV

13. strokovno srečanje naročnikov in ponudnikov v postopkih javnega naročanja

Kongres javnega naročanja, ki letos že trinajstič poteka v Portorožu, je pomemben dogodek za naročnike, ponudnike in druge deležnike, ki se ukvarjajo z javnimi naročili. Dogodek ponuja priložnost za seznanitev z novostmi, izmenjavo znanja in pridobivanje informacij, ki so koristne pri izvajanju postopkov javnega naročanja.

Program kongresa vključuje vrhunske strokovnjake in praktike iz različnih državnih organov, predstavnike naročnikov, odvetnike ter pravne svetovalce, ki bodo razpravljali o aktualnih temah in izzivih na področju javnega naročanja. Predavanja in delavnice bodo pokrivale ključne teme, kot so prenovljeni portal javnih naročil, izračun ocenjene vrednosti, novosti v Uredbi o zelenem javnem naročanju in praksa Državne komisije za pritožbe (DKOM).

Drugi dan kongresa bo namenjen praktičnim prikazom izvedbe strokovnega dialoga, obravnavi korupcije v postopkih javnega naročanja ter pravnim vidikom odstopa od pogodb in sprememb pogodbenih določil. Zaključil se bo s predavanjem o projektih, sofinanciranih iz skladov EU.

Kongres je odlična priložnost za pridobitev novega znanja, izmenjavo izkušenj in navezovanje pomembnih stikov. Udeleženci bodo imeli možnost postavljati konkretna vprašanja, kar bo pripomoglo k obravnavi dejanskih izzivov, s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Pridružite se in postanite del strokovne skupnosti, ki soustvarja boljše prakse in rešitve na področju javnega naročanja.

 

Za več info. in prijavo obiščite spletno stran dogodka: https://kjn.uradni-list.si/

 

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti