Zakon o delovnih razmerjih (ZDR-1)

neuradno prečiščeno besedilo, Uvodna pojasnila mag. Nina Scortegagna Kavčnik
Koda: 102489
Leto izdaje: 2020
Založba: Uradni list RS
Format: 14 x 20 cm
Vezava: mehka
Št. strani: 228
ISBN: 978-961-204-664-4
Ocena:

Pri nakupu te knjige imate študenti poseben - 30,36 -odstotni popust. Popust v ceni še ni obračunan. Kar morate storiti, je, da v postopku zaključka nakupa naložite sken ali sliko potrdila o šolanju ali študentske izkaznice in zaključite nakup. Po pregledu veljavnosti potrdila o vpisu ali študentske izkaznice vam pošljemo prilagojeno ponudbo s študentskim popustom.

Študentski
popust
-- 30,36 %
Zakon o delovnih razmerjih (ZDR-1) Prelistaj knjigo
Cena: 56,00 €

V založbi Uradni list smo izdali uvodna pojasnila k Zakonu o delovnih razmerjih (ZDR-1) mag. Nine Scortegagna Kavčnik. Avtorica je v uvodnih pojasnilih izpostavila dileme, ki so se pojavile v zadnjih sedmih letih veljavnosti in uporabe novega ZDR-1.

Poudarek je na ponazoritvi praktičnih vprašanjnovejši sodni praksistališčih oziroma mnenjih Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Inšpektorata Republike Slovenije za delo. V ta namen niso obravnavani vsi členi, ampak avtorica izpostavi tiste, ki povzročajo težave v praksi, in tiste, okrog katerih se je oblikovala pomembna sodna praksa.

Avtorica

mag. Nina Scortegagna Kavčnik

vodja Službe za pravne, kadrovske in splošne zadeve in vodja Svetovalnega in izobraževalnega centra pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije ter predavateljica na fakulteti ter višjih šolah in strokovnih konferencah, avtorica številnih strokovnih in znanstvenih člankov ter knjig s pravnega področja, kot so: Sporazum o odpovedi neuvedenemu dedovanju, Najemna pogodba za stanovanje in poslovni prostor, Zakonita odpoved pogodbe o zaposlitvi iz poslovnega razloga, Vse, kar morate vedeti o letnem dopustu in regresu ter Odpoved pogodbe o zaposlitvi. Trenutno je članica pogajalske skupine na delodajalski strani za spremembo delovno-pravne zakonodaje.

 

Priporočamo tudi

Nazadnje ogledano

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti