Predpisi o zakonski zvezi in družinskih razmerjih

s pojasnili prof. dr. Karla Zupančiča in prof. dr. Barbare Novak ter stvarnim kazalom prof. dr. Barbare Novak
Koda: 100891
Leto izdaje: 2008
Založba: Uradni list RS
Format: 14,5 x 20,5 cm
Vezava: mehka
Št. strani: 840
ISBN: 978-961-204-404-6
Ocena:

Pri nakupu te knjige imate študenti poseben -89,71 -odstotni popust. Popust v ceni še ni obračunan. Kar morate storiti, je, da v postopku zaključka nakupa naložite sken ali sliko potrdila o šolanju ali študentske izkaznice in zaključite nakup. Po pregledu veljavnosti potrdila o vpisu ali študentske izkaznice vam pošljemo prilagojeno ponudbo s študentskim popustom.

Študentski
popust
--89,71 %
Zadnji
izvodi
Predpisi o zakonski zvezi in družinskih razmerjih Prelistaj knjigo
Cena: 68,00 €

V tej knjigi družinskopravnih predpisov avtorja ohranjata pojasnila iz knjige Predpisi o zakonski zvezi in družinskih razmerjih iz leta 2004; vsebinsko jih dopolnjujeta z novimi predpisi in literaturo, domačo in tujo, ter (tudi kritično) ilustrirata s primeri iz sodne prakse, nastale po noveli iz leta 2004.

Pojasnila novele so med drugim dopolnjena s poglavjem o uresničevanju otrokovih pravic v postopku. Avtorja v delo vključujeta tudi pojasnila k novejšim predpisom, ki pomembno dopolnjujejo ureditev osnovnega zakona na primer k Zakonu o izvajanju rejniške dejavnosti, Zakonu o osebnem imenu, Zakonu o matičnem registru, Zakonu o registraciji istospolne partnerske skupnosti

Knjigi so dodana še prečiščena besedila vseh pomembnejših predpisov družinskega prava, tako zakonskih kot podzakonskih.

Priporočamo tudi

Nazadnje ogledano

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti