11. Dnevi gradbenega prava

Datum: 13. 11. 2024, 9.00–17.00
Datum: 14. 11. 2024, 9.00–15.00
Lokacija: Thermana Laško
Področje: Gradbeništvo - Kongresi in strokovna srečanja
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 533,00 € brez DDV

Pridružite se nam na 11. Dnevih gradbenega prava!

Vabimo vas, da se udeležite tradicionalnih 11. Dnevov gradbenega prava, kjer bomo obravnavali ključne teme s področja gradbenega prava. Spremljanje sprememb zakonodaje in najnovejših sodnih praks je bistvenega pomena za uspešno upravljanje projektov v gradbeništvu. Pravo se nenehno spreminja, zato je pomembno, da ste na tekočem z novostmi, da lahko zagotovite skladnost svojih projektov in se izognete dragim pravnim sporom.

Naše strokovno srečanje vam ponuja priložnost, da se seznanite z zadnjimi pravnimi novostmi in praksami, kar vam bo omogočilo učinkovitejše delo in boljše rezultate.

Program letošnjega dogodka vključuje:

 

  • Dokazovanje zamud izvajalcev

 

 

  • Finančna zavarovanja

 

 

  • Praktične nasvete glede prevzema del

 

 

  • Uveljavljanje jamčevalnih zahtevkov

 

Na dogodku bodo sodelovali priznani strokovnjaki, ki vam bodo prek predavanj in delavnic predstavili konkretne rešitve za vsakodnevne izzive. Dogodek bo vključeval tudi interaktivne razprave, kjer boste lahko postavili vprašanja in dobili odgovore, ki jih potrebujete.

Dogodek je odlična priložnost za srečanje in razpravljanje z drugimi udeleženci. Izmenjava izkušenj in najboljših praks vam bo pomagala pri reševanju pravnih izzivov v gradbeništvu. Med odmori in kosilom boste imeli priložnost za neformalno druženje, kjer lahko navežete nove poslovne stike in poglobite obstoječe odnose.

Ne glede na to, ali ste pravnik, inženir, vodstveni kader s področja gradbeništva ali drug subjekt, ki sodeluje v procesu gradnje, vam bodo Dnevi gradbenega prava ponudili dragocene vpoglede, znanja in praktične nasvete, ki vam bodo pomagali pri vsakodnevnem delu.

Pridružite se nam in izkoristite to edinstveno priložnost za nadgradnjo svojega znanja in mreženje z vrhunskimi strokovnjaki s področja gradbenega prava!

Za več info. obiščite spletno stran dogodka: https://dgp.uradni-list.si/ 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti