Uradni list

Številka 2
Uradni list RS, št. 2/2023 z dne 6. 1. 2023
Uradni list

Uradni list RS, št. 2/2023 z dne 6. 1. 2023

Kazalo

12. Sklep o določitvi članarine OOZ Ljubljana Vič za leto 2023, stran 25.

  
Na podlagi 33.b člena Statuta Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič, je skupščina Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič na svoji 2. redni seji dne 30. 11. 2022 sprejela
S K L E P 
o določitvi članarine OOZ Ljubljana Vič za leto 2023 
I. 
Članarino OOZ Ljubljana Vič plačujejo člani Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič (v nadaljnjem besedilu: OOZ Ljubljana Vič) za storitve in naloge, ki jih OOZ Ljubljana Vič opravlja skladno z drugim odstavkom 33.a člena statuta.
II. 
Članarina OOZ Ljubljana Vič za leto 2023 znaša 12,00 EUR mesečno.
III. 
Skladno s 33.a členom Statuta OOZ Ljubljana Vič nastopi obveznost plačevanja članarine OOZ Ljubljana Vič z dnem, ko član postane ali je zavezanec za plačilo članarine po Obrtnem zakonu. V primeru, ko obveznost plačila članarine nastane tekom meseca, nastane obveznost plačevanja članarine OOZ Ljubljana Vič s prvim dnem naslednjega meseca, oziroma če članstvo v OOZ Ljubljana Vič preneha v prvi polovici meseca, preneha obveznost plačevanja članarine OOZ Ljubljana Vič 15. v mesecu, sicer zadnjega dne v mesecu, v katerem je članstvo prenehalo.
IV. 
Članarina se plačuje trimesečno, najpozneje do vsakega 15. v drugem mesecu trimesečnega obdobja. Na pisno zahtevo člana se lahko članarina plačuje mesečno, najpozneje do vsakega 15. v tekočem mesecu za pretekli mesec ali letno do 15. v drugem tekočem mesecu letnega obdobja.
V. 
Članarina se plačuje na podlagi izstavljenega računa za vsakega člana posebej, ki ga izda Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič.
Članarina se plačuje na podlagi računa OOZ Ljubljana Vič na njen transakcijski račun.
Zapadlo in neplačano članarino izterjuje Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, skladno s statutom OOZ Ljubljana Vič.
VI. 
Ta sklep stopi v veljavo s 1. 1. 2023 in se objavi Uradnem listu Republike Slovenije ter se skladno s statutom OOZ Ljubljana Vič posreduje zavezancem za plačilo članarine OOZ Ljubljana Vič.
Tilen Petrič 
predsednik skupščine 
OOZ Ljubljana Vič 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti