Uradni list

Številka 90
Uradni list RS, št. 90/2021 z dne 4. 6. 2021
Uradni list

Uradni list RS, št. 90/2021 z dne 4. 6. 2021

Kazalo

D 65/2021 Os-2217/21, Stran 1275
Pri Okrajnem sodišču v Ajdovščini teče zapuščinski postopek po dne 8. 3. 2021 umrli Nadi Kostanjevic, roj. Ružić, hčerki Viktorja, roj. 5. 7. 1928, nazadnje stanujoči v Vipavi, Ulica Milana Bajca 2, državljanki Republike Slovenije.
Za dedovanje po zapustnici, ki je sicer naredila oporoko, s katero je razpolagala z vsem svojim premoženjem, bi sicer kot zakoniti dediči prišli v poštev dediči drugega dednega reda, ki pa so pretežno neznani, zato sodišče poziva vse, ki mislijo, da imajo pravico do dediščine, da se priglasijo naslovnemu sodišču v roku 1 leta od objave tega oklica na oglasni deski in na spletni strani tega sodišča.
Sodišču naj se javijo predvsem naslednji zapustničini sorodniki oziroma dediči navedenih oseb, o katerih ima sodišče naslednje podatke: 1. zapustničina sestra Vera (priimek ni znan), ki naj bi živela v Švici v domu za ostarele; 2. potomci pokojnega zapustničinega brata Rudija (Đokota) Ružića, zlasti njegov sin, torej zapustničin nečak, ki naj bi živel na Novi Zelandiji – njegovo ime, priimek in naslov prebivališča niso znani; 3. potomci pokojne zapustničine sestre Vesne, zlasti njena hčerka, torej zapustničina nečakinja, ki naj bi živela v Združenih državah Amerike – njeno ime, priimek in naslov prebivališča niso znani; 4. potomci pokojne zapustničine sestre Etice, zlasti njena hčerka Jelena, torej zapustničina nečakinja, ki naj bi živela v Švici – njen priimek in naslov prebivališča nista znana.
Ostali podatki o dedičih sodišču niso znani.
Po preteku tega roka bo sodišče nadaljevalo zapuščinsko obravnavo in odločilo na podlagi podatkov, s katerimi bo razpolagalo.
Sodišče je ta oklic izdalo na podlagi 206. člena Zakona o dedovanju.
Okrajno sodišče v Ajdovščini
dne 20. 5. 2021

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti