Uradni list

Številka 4
Uradni list RS, št. 4/2017 z dne 27. 1. 2017
Uradni list

Uradni list RS, št. 4/2017 z dne 27. 1. 2017

Kazalo

N 22/2016 Os-1025/17, Stran 196
Pri Okrajnem sodišču v Tolminu je v teku nepravdni postopek predlagatelja Albina Kusterle, Stresova ulica 5, Kobarid, ki ga zastopa Ivan Kokošin Fon, odvetnik v Tolminu, zaradi razglasitve pogrešanega Izidorja Ševala, z zadnjim znanim stalnim bivališčem na naslovu Idrsko 74, za mrtvega.
Po znanih podatkih je pogrešani sin Neže Ševal, rojene Kusterle in Jožefa Ševala. Rojen je bil 15. 11. 1933 v Idrskem. Okrog leta 1960 se je odselil v Francijo in živel v bližini Nice. Opravljal je gradbena dela, si pri tem poškodoval roko in bil zaradi tega nesposoben za delo. V nadaljevanju je bil brez dohodkov, tako da je živel v pomanjkanju in se preživljal kot berač. Živel je ob neki reki, pod mostom. Bil je neporočen in brez potomcev. Pogrešani je v zemljiški knjigi še vedno vknjižen kot solastnik večjega števila nepremičnin v k.o. Idrsko.
Pogrešanega bo v postopku, kot skrbnik za poseben primer, zastopal Center za socialno delo Tolmin, Cankarjeva ulica 6, Tolmin, po pooblaščeni osebi.
Kdor bi karkoli vedel o pogrešanem oziroma njegovi smrti, naj to sporoči sodišču ali skrbniku za posebni primer, v treh mesecih od objave oklica, sicer bo sodišče, po poteku tega roka, razglasilo pogrešanega za mrtvega v skladu z določili Zakona o nepravdnem postopku – ZNP.
Okrajno sodišče v Tolminu
dne 6. 1. 2017

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti