Uvod v civilno pravo

3. ponatis
Avtor/ji: dr. Miha Juhart,dr. Damjan Možina,dr. Barbara Novak,dr. Ada Polajnar-Pavčnik,dr. Viktorija Žnidaršič Skubic
Koda: 101422
Leto izdaje: 2023
Založba: Uradni list Republike Slovenije
Format: 16,5 x 23,5 cm
Vezava: mehka
Št. strani: 320
ISBN: 978-961-204-467-1
Ocena:

Pri nakupu te knjige imate študenti poseben - 30 -odstotni popust. Popust v ceni še ni obračunan. Kar morate storiti, je, da v postopku zaključka nakupa naložite sken ali sliko potrdila o šolanju ali študentske izkaznice in zaključite nakup. Po pregledu veljavnosti potrdila o vpisu ali študentske izkaznice vam pošljemo prilagojeno ponudbo s študentskim popustom.

Študentski
popust
-- 30 %
Uvod v civilno pravo Prelistaj knjigo
Cena: 98,00 €

Študij civilnega prava se začne s predmetom Uvod v civilno pravo, ki je z bolonjskim študijskim programom uvrščen v prvi letnik študija prava. Namen predmeta je osvajanje osnovnih pojmov in institutov, kot so pravica, pravni posel in osebe, ki vstopajo v civilnopravna razmerja. S tem se postavljajo temelji, na katerih je mogoče graditi množico predmetov v nadaljevanju študija.

Učbenik Uvod v civilno pravo so pripravili avtorji, ki so v zadnjih letih sodelovali pri izvajanju predmeta Uvod v civilno pravo na ljubljanski pravni fakulteti. Namenjen je študentom, ki se bodo s civilnopravnimi predmeti srečevali ves čas študija, pozneje pa mnogi med njimi tudi pri pripravah na državni pravniški izpit in pri svojem vsakdanjem delu

Knjigi je dodano stvarno kazalo, ki ga je pripravil Gregor Dugar.

Nazadnje ogledano

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti