Praktikum za Uvod v civilno pravo

Avtor/ji: prof. dr. Barbara Novak, prof. dr. Damjan Možina, prof. dr. Viktorija Žnidaršič Skubic, doc. dr. Gregor Dugar
Koda: 102023
Leto izdaje: 2015
Založba: Uradni list RS
Format: 16,5 x 23,5 cm
Vezava: mehka
Št. strani: 104
ISBN: 978-961-204-589-0
Ocena:

Pri nakupu te knjige imate študenti poseben - 10 -odstotni popust. Popust v ceni še ni obračunan. Kar morate storiti, je, da v postopku zaključka nakupa naložite sken ali sliko potrdila o šolanju ali študentske izkaznice in zaključite nakup. Po pregledu veljavnosti potrdila o vpisu ali študentske izkaznice vam pošljemo prilagojeno ponudbo s študentskim popustom.

Študentski
popust
-- 10 %
Praktikum za Uvod v civilno pravo Prelistaj knjigo
Cena: 34,50 €

Praktikum je zbirka praktičnih primerov in vprašanj, s katerimi se dopolnjuje in utrjuje teoretično znanje splošnega dela civilnega prava.

Namen praktikuma je študente usposabljati za prepoznavanje temeljnih pojmov in institutov civilnega prava v konkretnih primerih, saj bodo tako laže razumeli, kako so ti pojmi in instituti vpeti v sistem civilnega prava. Hkrati pa se tako spodbuja tudi njihova kreativnost in krepi sposobnost praktične uporabe pridobljenega teoretičnega znanja.

Praktikum je zato primeren ne le za študente 1. letnika, ampak tudi za študente višjih letnikov, saj si bodo z njim ob podrobnejšem spoznavanju posameznih panog civilnega prava nadgradili pridobljeno znanje.

Priporočamo tudi

Nazadnje ogledano

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti