Materialno kazensko pravo

Splošni del
Judikatura slovenskih sodišč, 4. ponatis
Avtor/ji: dr. Damjan Korošec,dr. Matjaž Ambrož, dr. Katja Filipčič in dr. Vid Jakulin
Koda: 101423
Leto izdaje: 2020
Založba: Uradni list Republike Slovenije
Format: 17 x 24 cm
Vezava: mehka
Št. strani: 272
ISBN: 978-961-204-472-5
Ocena:

Pri nakupu te knjige imate študenti poseben - 30,77 -odstotni popust. Popust v ceni še ni obračunan. Kar morate storiti, je, da v postopku zaključka nakupa naložite sken ali sliko potrdila o šolanju ali študentske izkaznice in zaključite nakup. Po pregledu veljavnosti potrdila o vpisu ali študentske izkaznice vam pošljemo prilagojeno ponudbo s študentskim popustom.

Študentski
popust
-- 30,77 %
Materialno kazensko pravo Prelistaj knjigo
Cena: 52,00 €

Leta 2000 je prvič izšel praktikum Materialno kazensko pravo, Splošni del: judikatura slovenskih sodišč. Ker se je izkazal za pomembno in koristno študijsko gradivo, je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani postal obvezna študijska literatura pri predmetu Kazensko pravo.

Uveljavitev novega Kazenskega zakonika (KZ-1), ki je začel veljati 1. novembra 2008, je zahtevala posodobitev praktikuma. Tako so avtorji pripravili novo, obširnejšo izdajo knjige, v kateri so na pregleden, sistematičen in razumljiv način zajete sodne odločbe slovenskih kazenskih sodišč do 1. septembra 2009. Ker ni bilo mogoče pričakovati množične obravnave določb novega kazenskega zakonika, so avtorji nove izdaje praktikuma za zagotovitev didaktične uporabnosti v oglatih oklepajih v judikatih opozorili na kvalifikacijske pandane v novi zakonodaji.

Priporočamo tudi

Nazadnje ogledano

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti