Varno in zdravo na dogodke

Prenovljeni portal javnih naročil – kaj moramo vedeti o njem

Datum: 24. 5. 2024, 9.00–12.00
Lokacija: Spletni dogodek
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 244,00 € brez DDV

O dogodku

Prenovljeni portal javnih naročil je bil vzpostavljen 22. januarja 2024.

Sledi  Izvedbeni Uredbi Komisije (EU) 2019/1780 z dne 23. septembra 2019 o standardnih obrazcih za objavo obvestil na področju javnega naročanja in razveljavitvi Izvedbene uredbe (EU) 2015/1986 (e-obrazci) (v nadaljevanju: Uredba).

Slovenija, kot tudi druge države članice Evropske unije, je morala pripraviti in implementirati spremenjena obvestila o naročilih, ki se objavljajo na portalu javnih naročil in v Uradnem listu Evropske unije – TED.

Na seminarju vam bo predavateljica med drugim predstavila pravilno izpolnjevanje obrazcev in možnosti za čim lažje izpolnjevanje ter objavo obrazcev, ki jih portal javnih naročil ponuja.

Na seminarju bo predstavljeno:

  • Kaj je portal javnih naročil
  • Nove funkcionalnosti portala javnih naročil
  • Registracija uporabnikov portala javnih naročil, prijava in njihove pravice
  • Priprava obvestil v zvezi z javnimi naročili in pasti pri njihovem objavljanju
  • Prikaz priprave obvestila o naročilu in obvestila o oddaji javnega naročila
  • Prikaz objave odločitve o oddaji javnega naročila, objave pogodbe in dodatka k pogodbi ter
  • Obveznosti vezane na druge podatke, ki jih je treba objavljati na portalu javnih naročil

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na tem izjemno pomembnem seminarju, kjer boste pridobili vse potrebne informacije za učinkovito uporabo prenovljenega portala javnih naročil. Ta seminar je odlična priložnost, da iz prve roke izveste vse o novostih in funkcionalnostih, ki jih prinaša portal, ter se seznanite s ključnimi koraki za uspešno pripravo in objavo.

Predavateljica 

mag. Ajda Kostanjšek, Sektor za sistem javnega naročanja na Direktoratu za javno naročanje na Ministrstvu za javno upravo

Ajda Kostanjšek je zaposlena v Sektorju za sistem javnega naročanja na Direktoratu za javno naročanje na Ministrstvu za javno upravo, kjer se ukvarja z različnimi vidiki javnega naročanja. Njene glavne naloge vključujejo pripravo mnenj in stališč o vprašanjih s področja javnega naročanja ter izvajanje različnih oblik pomoči uporabnikom, ki vključujejo svetovanje, usposabljanje in podporo pri izvajanju postopkov javnega naročanja. S tem prispeva k učinkovitemu in zakonitemu izvajanju javnih naročil ter k transparentnosti in enakopravnosti v tem procesu.
 
 

Kotizacija in plačilo

  • 244,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV).  Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti