Spletni seminar – Pridobivanje sponzorjev

Datum: 18. 6. 2020, 9.00–11.00
Lokacija: Spletni seminar
Področje: Drugo
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 104,00 € brez DDV

O dogodku

Načrtujete edinstven dogodek, na katerega boste privabili veliko število udeležencev, potrebujete pa še sponzorje, ki bodo dogodek podprli?

Organizatorji dogodkov se velikokrat srečamo z izzivom, na kakšen način pridobiti sponzorje, kako pristopiti do njih, kje jih poiskati in jih prepričati za sodelovanje.
Tudi ko smo že našli sponzorja, smo še vedno pred težko nalogo. Potrebno je pravilno ravnanje s sponzorji, zadovoljiti njihova pričakovanja, sodelovanje na obeh straneh pa mora prinesti obojestransko zadovoljstvo in korist.

Vabimo vas na praktično delavnico, na kateri bomo obdelali osnovne elemente področja pridobivanja sponzorstev in dobro načrtovanje sponzorskega odnosa, da bodo partnerji tudi prihodnje leto želeli sodelovati z nami.

S predavateljico z dolgoletnimi izkušnjami boste na delavnici izvedli tudi nekaj vaj, zato:

 • Napišete prošnjo za sponzorstvo takoj na začetku seminarja in jo na koncu dopolnite/popravite, glede na pridobljeno znanje.
 • Pripravite sponzorski paket za izbran dogodek/situacijo.
 • Razmislite o naboru potencialnih sponzorjev ter o koristih za sponzorje.

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena vsem, ki:

 • se v podjetjih ukvarjate s področjem pridobivanja sponzorjev za različne dogodke/situacije,
 • želite pridobiti novo znanje s področja sponzorstev.

Program

9.00–11.00 Delavnica Kako uspešno pridobiti sponzorje:

 • Vrste sponzorjev
 • Kako narediti nabor potencialnih sponzorjev
 • Kako pristopiti do sponzorjev
 • Povezava med potencialnimi sponzorji in našim podjetjem
 • Kako določiti koristi za sponzorje
 • Sponzorski paketi
 • Kako napisati dobro/privlačno sponzorsko prošnjo
 • Kako ohraniti sponzorje, ko jih enkrat pridobimo

Predavateljica

Urša Žorž

Podjetje Eventio je bilo ustanovljeno septembra leta 2010. Njegova duša je Urša Žorž, diplomirana ekonomistka in organizatorka dogodkov. Po 17. letih službe v veliki korporaciji je leta 2010 čez noč pristala v podjetniškem svetu in odprla svoje podjetje. Urša je soustanoviteljica največjega dogodka ženskega podjetništva v Sloveniji – 500 podjetnic, ki so ga leta 2018 uspešno prodale. Sicer je tudi predavateljica – izvedla je že preko 70 predavanj na različne tematike. Je tudi poslovna svetovalka in mentorica, ki ljudem pomaga, da odkrijejo svojo strast, jo spremenijo v posel in zaživijo svoje sanje. Urša je organizirala več kot 100 različnih dogodkov, nekatere v lastni režiji, druge za naročnike, in sicer od konferenc, mednarodnih kongresov, občinskih praznikov, podjetniških dogodkov, srečanj zaposlenih ali poslovnih partnerjev, otvoritev, izobraževanj ... 
 

Pridružite se nam na spletnem seminarju in strokovnjakinji zastavite vprašanja, s katerimi se soočate pri vašem delu.

Vprašanja nam lahko pošljete tudi že vnaprej na naslov seminarji@uradni-list.si najkasneje do  16. junija 2020, do 12. ure, lahko pa jih boste zastavljali tudi na spletnem seminarju.

Spletni seminar bo potekal v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.

Udeležite se ga lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.

Kotizacija in plačilo

 • 104,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV). Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Morebitne pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije vam je na voljo Klavdija Križaj na tel. št. 01/200 18 51 ali po e-pošti: seminarji@uradni-list.si.