Spletni seminar – Izvajanje javnega naročanja v času izrednih okoliščin epidemije

Datum: 10. 4. 2020, 9.00–12.00
Lokacija: Spletni seminar
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 144,00 € brez DDV

Ker se moramo v teh posebnih razmerah zelo hitro prilagajati spremembam, smo za vas pripravili spletni seminar, kjer bo govora o izvajanju javnih naročil v času epidemije.

Seminar je namenjen vsem naročnikom, ki se v danih situacijah srečujejo z nujnimi naročili, izvajanjem drugih naročil, ki niso nujna in z vprašanji, kako te razmere vplivajo na sam potek javnih naročil v teku in na izvajanje pogodb.

Seminar je namenjen tudi vsem, ki bi se želeli seznaniti z novostmi, ki jih na področju javnega naročanja sprejema država z namenom pomoči gospodarstvu.

Pridružite se nam na spletnem seminarju s trenutno zelo aktualno tematiko, strokovnjakinji zastavite vprašanja, s katerim se trenutno soočate, ter se seznanite  z novostmi v javnem naročanju v tem času.

Vprašanja nam pošljite na naslov seminarji@uradni-list.si najkasneje do srede, 8. aprila 2020 do 12. ure. Vprašanja boste lahko zastavljali tudi tekom spletnega seminarja.

Program

  • ZJN-3 in nujna naročila
  • ZJN-3 in možnosti za naročila v teku
  • Vpliv epidemije kot višje sile na izvajanje pogodb
  • Spremembe ZJN-3, ki jih prinaša interventni paket zakonodaje
  • Vpliv teh sprememb na izvajanje postopkov javnih naročil

Komu je seminar namenjen

Vsem subjektom (naročnikom in ponudnikom), ki se ukvarjajo z javnimi naročili.

Predavateljica

mag. Urška Skok Klima, vodja Sektorja za sistem javnega naročanja na Direktoratu za javno naročanje, Ministrstvo za javno upravo 

Urška Skok Klima je diplomirala leta 2002 na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, nato pa leta 2005 pridobila naziv magister znanosti na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru. Od leta 2002 je zaposlena v državni upravi, z javnimi naročili se ukvarja že 10 let, od tega je nekaj let vodila službo, pristojno za javna naročila na Ministrstvu za infrastrukturo in nato na Ministrstvu za pravosodje, od januarja 2015 pa vodi Sektor za sistem javnega naročanja v Direktoratu za javno naročanje Ministrstva za javno upravo. Je avtorica več člankov v zbornikih s področja javnega naročanja, soavtorica Zakona o javnem naročanju (ZJN-3) s komentarjem in predavateljica v okviru različnih predavanj, konferenc.
 

Kotizacija in plačilo

  • 144,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV). Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji boste z udeležbo na tem seminarju pridobili kreditne točke skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.
 
Vlogo za dodelitev točk smo poslali na IZS. Ker čakamo na potrditev, še ne moremo zagotoviti ali bodo točke potrjene za ta seminar.

Spletni seminar bo potekal v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.
Spletnega seminarja se lahko udeležite preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.