Varno in zdravo na dogodke

Spletni seminar – Dvignimo sodelavce na polno produktivnost »po koroni«

Datum: 14. 5. 2020, 10.00–12.30
Lokacija: Spletni seminar
Področje: Drugo
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 144,00 € brez DDV

O dogodku

Kako ste se v vašem podjetju odzvali na obstoječe razmere, ki so nas doletele in presenetile prav vse?

Se je v tem času spremenilo mentoriranje in vodenje vaših zaposlenih?

Korona razmere so pri večini spremenile pogoje poslovanja, razmere na trgih, pa tudi pustile svoje pečate v psihi in podzavesti posameznikov. Zdaj je čas, ko se bo izkazalo, kdo bo preživel in kdo pogorel.

Zato smo za vas pripravili aktualno interaktivno spletno delavnico za vodje, na kateri bomo pregledali aktualne problematike, s katerimi se podjetja srečujejo v času gospodarskega »oživljanja po koroni«.

Sodelavce bo treba znova dvigniti na polno produktivnost, vodenje pa odslej ne bo več enako. Potrebni bodo novi pristopi. To pa je priložnost, da vodje okrepite svoje vodstvene kompetence, še bolj povežete svojo ekipo ter dosežete in presežete zastavljene poslovne cilje.

Program

Na delavnici bomo obravnavali:

  • Spremenjeno realnost – kako se vodje znajdemo v njej
  • Novo vodenje – coaching-mentoring-consulting
  • Upravljanje sprememb in optimizacija poslovanja
  • Tips&tricks za večjo produktivnost in izboljšanje klime v podjetju »po koroni«

Predavatelja

Simona Lobnik Ambrožič

Simona Lobnik Ambrožič, prof. slovenskega jezika in sociologije, direktorica podjetja EVRA, SDI svetovalka in NLP mojstrica. Predavateljica in coachinja top managerjem. Licencirana svetovalka Profiles XT. Zaključila specialistični študij za procesno konzultantko SPOK – Sistemsko-psihodinamski organizacijski konzalting (Grupni analitičari Beograda – Tavistock London)

 
 
Igor Ambrožič

Igor Ambrožič, medijski komunikolog, 29 let zaposlen na RTV Slovenija kot TV režiser. Sedaj izvršni direktor podjetja EVRA. Predavatelj in konzultant, ki najraje razvija delovne skupine. Zaključil specialistični študij sistemskega psihodinamskega organizacijskega konzaltinga (Beograd/Tavistock London 2017–2019)
 

 

 

Pridružite se nam na spletnem seminarju in strokovnjakoma zastavite vprašanja, s katerimi se soočate pri vašem delu.

Vprašanja nam lahko pošljete tudi že vnaprej na naslov seminarji@uradni-list.si najkasneje do  13. junija 2020, do 12. ure, lahko pa jih boste zastavljali tudi na spletnem seminarju.

Spletni seminar bo potekal v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.

Udeležite se ga lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.

Kotizacija in plačilo

  • 144,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV). Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Morebitne pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije vam je na voljo Klavdija Križaj na tel. št. 01/200 18 51 ali po e-pošti: seminarji@uradni-list.si.

AAA Zlata odličnost