Spletni seminar – 100 vprašanj in odgovorov s področja javnih naročil

Datum: 25. 5. 2020, 09.00–12.00
Lokacija: Spletni seminar
Področje: Javna naročila
Izobraževanje s kreditnimi točkami, področje: javna naročila
Število kreditnih točk: 2 točki
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 144,00 € brez DDV

Javna naročila so dinamično pravno področje, pri katerem pogosto prihaja do vprašanj, s katerimi se srečujejo tako ponudniki kot naročniki v različnih fazah postopka.

Za vas smo pripravili interaktivni spletni seminar, na katerem bomo odgovorili na 100 najbolj pogostih vprašanj s področja javnih naročil.

Program

Vprašanja, ki jih bomo obravnavali, bodo vezana na:

  • razpisno dokumentacijo,
  • fazo pregleda in ocenjevanja ponudb,
  • odločitev o oddaji/neoddaji javnega naročila,
  • vpogled in pravno varstvo.

Komu je seminar namenjen

Seminar je namenjen vsem subjektom (naročnikom in ponudnikom), ki se ukvarjajo z javnimi naročili.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji boste z udeležbo na tem seminarju pridobili 2 kreditni točki v skladu s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Predavateljica

Odvetnica Maja Prebil, Odvetniška družba Potočnik in Prebil o. p., d. o. o.

Maja Prebil je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. V svojem poklicnem življenju svetuje strankam že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb, redno pa zastopa stranke pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je avtorica številnih strokovnih člankov s področja javnega naročanja.

 

Pridružite se nam na spletnem seminarju in strokovnjakinji zastavite vprašanja, s katerimi se soočate pri vašem delu.

Vprašanja nam lahko pošljete tudi že vnaprej na naslov seminarji@uradni-list.si najkasneje do petka, 22. maja 2020, do 12. ure, lahko pa jih boste zastavljali tudi na spletnem seminarju.

Spletni seminar bo potekal v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.

Udeležite se ga lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.

Kotizacija in plačilo

  • 144,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV). Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Morebitne pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije vam je na voljo Suzana Konovič na tel. št. 01/200 18 33
ali po e-pošti: seminarji@uradni-list.si.