Varno in zdravo na dogodke

Šola javnega naročanja za ponudnike

Datum: 30. 5. 2023, 9.00–14.00
Datum: 31. 5. 2023, 9.00–14.00
Lokacija: dvorana Uradnega lista RS in spletni dogodek
Področje: Javna naročila
Izobraževanje s kreditnimi točkami, področje: javna naročila
Število kreditnih točk: 4 točke
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 420,00 € brez DDV

O dogodku

Ste pripravljeni izboljšati svoje poslovne priložnosti in povečati uspešnost pri pridobivanju javnih naročil?

Gospodarski subjekti, ki svoje posle pridobite prek javnih naročil, se pri pripravi ponudb srečujete s številnimi vprašanji.

Od osnovnega vprašanja, kakšne pogoje je naročnik upravičen določiti, do tega, kaj če naročnikovega pogoja ne izpolnjujete.

V fazi pregleda in ocenjevanja ponudb pa je veliko vprašanj, kako dopolniti svojo ponudbo, kakšna dokazila predložiti ipd.

Ker sta dobro poznavanje vseh faz postopka in pravilno pripravljena ponudbe ključna za pridobitev javnonaročniškega posla, smo za vas pripravili dvodnevno šolo, ki je zasnovana posebej za ponudnike, da boste pridobili vsa potrebna znanja za izvajanje postopkov in odgovore na vaša vprašanja.

Program

1. Dan

9.00–11.30 Predavanja

11.30–12.00 Odmor 

12.00–14.00 Predavanja

 • Strokovni dialog
 • Izločitev sklopov
 • Evidenčna naročila
 • Vrste postopkov
 • Tehnične specifikacije
 • Pogoji za sodelovanje in razlogi za izključitev
 • Merila za izbor

2. Dan

9.00–11.00 Predavanja

11.00–11.30 Odmor 

11.30–14.30 Predavanja

 • Katera ponudba je dopustna
 • Kdaj mora naročnik omogočiti dopolnjevanje ponudb
 • Dokazila v postopku javnega naročanja
 • Odprava računskih napak
 • Zahteva po pojasnjevanju ponudbe
 • Vrste odločitev
 • Rok za sprejem odločitev
 • Vpogled
 • Spremembe pogodbe o izvedbi javnega naročanja

Predavateljici

Odvetnica mag. Maja Koršič Potočnik, Odvetniška družba Potočnik in Prebil, o. p., d. o. o 

Predavateljica mag. Maja Koršič Potočnik je odvetnica specialistka na področju gospodarskega prava ter javnih naročil. S tema pravnim področjem se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega, v okviru svojega doktorskega študija gospodarskega prava. V svojem poklicnem življenju redno zastopa stranke v gospodarskih sporih pred sodiščem ter pri vlaganju revizijskih zahtevkov, prav tako pa z naročniki sodeluje pri izvedbi postopkov javnega naročanja, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika javnih naročil ter gradbenega prava z vidika vseh udeležencev pri gradnji. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je (so)avtorica številnih strokovnih člankov ter publikacij s področja gradbenega prava ter javnega naročanja, med katerimi velja posebej omeniti Priročnik za uporabo RDEČE in RUMENE pogodbe FIDIC, Veliki Gradbeno pravni priročnik ter Priročnik za uporabo javnega naročanja v praksi, ki so vsi izšli pri založbi Uradni list.


Odvetnica Maja Prebil, Odvetniška družba Potočnik in Prebil o. p., d. o. o. 

Maja Prebil je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. V svojem poklicnem življenju svetuje strankam že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb, redno pa zastopa stranke pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je avtorica številnih strokovnih člankov s področja javnega naročanja.
 
 

Kotizacija in plačilo

 • 420,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV).  Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Vprašanja za predavateljici nam lahko pošljete vnaprej na naslov seminarji@uradni-list.si najkasneje do 27. maja 2023, do 12. ure. Lahko pa jih boste zastavljali na samem seminarju.

Spletni seminar bo potekal tudi v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.
Spletnega seminarja se lahko udeležite preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti