Varno in zdravo na dogodke

Prenova Portala javnih naročil in uvajanje novih e-obrazcev v sistem slovenskega javnega naročanja – brezplačna predstavitev

Datum: 19. 9. 2023, 10.00–11.00
Lokacija: spletni dogodek
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: brezplačno

Na dogodku bo predstavljena prenova portala javnih naročil in uvedba novih e-obrazcev (eForms).

Slovenija, kot članica Evropske unije, mora v skladu z Izvedbeno Uredbo Komisije (EU) 2019/1780, z dne 23. septembra 2019, o standardnih obrazcih za objavo obvestil na področju javnega naročanja in razveljavitvi Izvedbene uredbe (EU) 2015/1986 (e-obrazci), najkasneje do 25. oktobra 2023, pripraviti in implementirati spremenjena obvestila o naročilih, ki se objavljajo na portalu javnih naročil in (če je primerno) v Uradnem listu Evropske unije – TED.

Ministrstvo za javno upravo je skupaj z Uradnim listom RS, kot upravljavcem portala javnih naročil, pristopilo k pripravi novih obrazcev v skladu z zgoraj navedeno uredbo in posledično k prenovi portala javnih naročil. Prenovljen portal javnih naročil bo vzpostavljen in se bo uporabljal predvidoma od 25. oktobra 2023.

Predstavitev je namenjena naročnikom (tistim osebam, ki za naročnika na portalu javnih naročil pripravljajo in v objavo pošiljajo obrazce in ostalo dokumentacijo).

Program

10.00–10.30 Prikaz oblike in uporabe portala javnih naročil in načina registracije in prijave

10.30–11.00 Prikaz oblike novih obrazcev in načina izpolnjevanja

 

Predavateljica

Maja Marinček Ilić 

Predavateljica Maja Marinček Ilić, univ. dipl. ekon., je zaposlena v Sektorju za sistem javnega naročanja na Direktoratu za javno naročanje na Ministrstvu za javno upravo. Na tem področju dela od leta 2005, na Direktoratu pa sodeluje pri pripravi predpisov s področja javnega naročanja in tolmači javnonaročniško zakonodajo ter svetuje glede javnih naročil v okviru enote za pomoč uporabnikom oziroma t. i. help deska. Pred zaposlitvijo na Ministrstvu za javno upravo je deset let delala kot svetovalka pri pripravi in izvajanju storitev na področju javnega naročanja.

 

Spletni seminar bo potekal v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.

Udeležite se ga lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.

 

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije vam je na voljo Klavdija Križaj na tel. št. 01/200 18 51 ali po e-pošti: seminarji@uradni-list.si.

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti