Praktična delavnica priprave ponudbe s konkretnimi primeri iz prakse

Datum: 3. 2. 2020, 9.00 – 14.00
Lokacija: Dvorana Uradnega lista RS, Dunajska cesta 167, Ljubljana
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 244,00 € brez DDV
Kotizacija s knjigo: 315,62 € brez DDV.

O dogodku

Vsak ponudnik, ki v postopku javnega naročanja odda svojo ponudbo, si želi pridobiti posel in s svojo ponudbo uspeti. Velikokrat se zgodi, da je ponudba ponudnika ekonomsko najugodnejša, a jo naročnik izključi, saj pri pregledovanju ponudbe ugotovi, da je ta nedopustna.

Na predavanju bomo izvedli praktično delavnico, na kateri bomo ob primerih iz prakse ugotavljali, katere so najpogostejše napake, ki jih ponudniki storijo pri pripravi ponudbe in zaradi katerih je lahko njihova ponudba izključena. Delavnico bo vodila odvetnica Maja Prebil.

Program

8.30–9.00 Sprejem in registracija udeležencev

9.00–10.30 Praktična delavnica

  • izpolnjevanje ESPD
  • izpolnjevanje obrazcev

  • pridobivanje referenčnih potrdil

  • izpolnjevanje ponudbenih predračunov

10.30–11.00 Odmor

11.00–12.30 Analiza primerov iz praktične delavnice z opozorili, katere napake so razlog za označitev ponudbe kot nedopustne

12.30–13.00 Odmor 

13.00–14.00 Načini, kako lahko ponudniki preprečijo izločitev svoje ponudbe

Predavateljica

 


Odvetnica Maja Prebil, Odvetniška družba Potočnik in Prebil o. p., d. o. o. 

Maja Prebil je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. V svojem poklicnem življenju svetuje strankam že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb, redno pa zastopa stranke pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je avtorica številnih strokovnih člankov s področja javnega naročanja.

Kotizacija in plačilo

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV). Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

  • 10-odstotni popust za 2 ali več udeležencev
  • 15-odstotni popust za naročnike storitve UL info tok

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

AAA Zlata odličnost