Varno in zdravo na dogodke

Objava seznama oddanih evidenčnih naročil in sporočanje statističnih podatkov

Datum: 30. 1. 2020, 12.00–16.30
Lokacija: Uradni list RS, Dunajska cesta 167, Ljubljana
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 244,00 € brez DDV

O dogodku

Konec februarja izteče rok za sporočanje statističnih podatkov o evidenčnih naročilih in objavo seznama dela evidenčnih naročil.

Kljub podobni predhodni ureditvi ter izkušnjam v zvezi s sporočanjem statističnih podatkov o evidenčnih naročilih in objavo seznama dela evidenčnih naročil v skladu z Zakonom o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15 in 14/18 – ZJN-3) v preteklem letu, praksa kaže, da imajo naročniki še mnogo vprašanj v zvezi z njimi, predvsem:

  • Ali določena naročila štejejo za evidenčna naročila? 
  • Katere podatke je smiselno vključiti v evidenco o oddanih evidenčnih naročilih?
  • O katerih oddanih evidenčnih naročilih je treba sporočati statistične podatke?
  • Katera evidenčna naročila je treba vključiti v objavljen seznam evidenčnih naročil?
  • Kje in kako se objavi seznam evidenčnih naročil? 
  • V čem je razlika med sporočanjem statističnih podatkov in objavo seznama oddanih evidenčnih naročil?

Z namenom razrešiti vsa odprta vprašanja glede evidenčnih naročil bomo na seminarju predstavili zakonodajno ureditev teh naročil ter prikazali relevantne funkcionalnosti portala javnih naročil. 

Delavnica je namenjena naročnikom, ki oddajo evidenčna naročila oziroma naročnikom, ki so zadolženi za vodenje evidence in zagotavljanje transparentnosti  glede oddanih evidenčnih naročil. 

Program

11.30–12.00 Prihod in registracija udeležencev

12.00–14.00 Predavanje

14.00–14.30 Odmor

14.30–16.30 Predavanje

PredavateljicaMaja Marinček, Ministrstvo za javno upravo, Direktorat za javno naročanje, Sektor za sistem javnega naročanja

Maja Marinček, univ. dipl. ekon., je zaposlena v Sektorju za sistem javnega naročanja na Direktoratu za javno naročanju na Ministrstvu za javno upravo. Na področju javnega naročanja dela od leta 2005. Na Direktoratu za javno naročanje sodeluje pri pripravi predpisov s področja javnega naročanja in tolmači javnonaročniško zakonodajo ter svetuje na področju javnih naročil v okviru enote za pomoč uporabnikom oziroma t. im. help deska. Pred zaposlitvijo na Ministrstvu za javno upravo je 10 let svetovala pri pripravi in izvajanju storitev na področju javnega naročanja.
 

Kotizacija in plačilo

  •  244,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV). Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

  • 10-odstotni popust za 2 ali več udeležencev

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost
|