Varno in zdravo na dogodke

Kaj prinaša novela ZJN-3D?

Datum: 20. 4. 2023, 10.00–12.00
Lokacija: Spletni seminar
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 214,00 € brez DDV

O dogodku

Državni zbor je 21. februarja 2023 sprejel novelo D Zakona o javnem naročanju (ZJN-3D), ki prinaša nekatere praktične spremembe, tako za naročnike kot za ponudnike.

Na spletnem seminarju bo odvetnica Maja Prebil iz Odvetniške družbe Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. predstavila, katere spremembe prinaša novela ZJN-3D in kaj te spremembe v praksi pomenijo za naročnike in ponudnike. Podala bo konkretne napotke naročnikom, kako morajo spremembe upoštevati pri pripravi novih javnih naročil.

Komu je seminar namenjen?

Vsem, ki se ukvarjate z javnimi naročili, tako naročnikom kot ponudnikom, ki si želite biti seznanjeni s spremembami, ki jih prinaša novela D Zakona o javnem naročanju.

Predavateljica

Odvetnica Maja Prebil, Odvetniška družba Potočnik in Prebil o. p., d. o. o. 

Maja Prebil je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. V svojem poklicnem življenju svetuje strankam že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb, redno pa zastopa stranke pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je avtorica številnih strokovnih člankov s področja javnega naročanja.
 
 

Kotizacija in plačilo

  • 214,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV).  Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Vprašanja za predavateljico nam lahko pošljete vnaprej na naslov seminarji@uradni-list.si najkasneje do 17. aprila 2023, do 12. ure. Lahko pa jih boste zastavljali na samem seminarju.

Spletni seminar bo potekal v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.
Spletnega seminarja se lahko udeležite preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti