Varno in zdravo na dogodke

Javna naročila za začetnike

Datum: 10. 10. 2023, 9.00–14.00
Lokacija: Dvorana Uradnega lista in preko spleta
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 289,00 € brez DDV

O dogodku

Ste se pripravljeni podati na navdušujočo pot odkrivanja sveta javnih naročil? Naš enodnevni izobraževalni program je posebej zasnovan za čiste začetnike, ki si želijo pridobiti trdne temelje in osnovno znanje na področju javnih naročil. Ne glede na to, ali ste svojo pot šele začeli ali ste že izvedli nekaj postopkov, boste našli vse, kar potrebujete, da se samozavestno spopadete z izzivi javnih naročil.

Program je posebej prilagojen za vse, ki bodisi niti še niste izvedli postopka javnega naročila samostojno, a si tega želite, bodisi tiste, ki ste doslej samostojno izvedli le nekaj postopkov javnega naročanja.

Zavedamo se, da je začetek lahko precej zahteven in poln neznank, zato smo pripravili celovit program, ki vas bo vodil skozi vse ključne korake in postopke javnih naročil.

Naš pristop temelji na preprosti in razumljivi predstavitvi kompleksnih tem. Naš cilj je, da vas opremimo z vsemi potrebnimi orodji in znanjem, da se hitro in uspešno vključite v svet javnih naročil. Ne glede na vaše predznanje ali izkušnje vam zagotavljamo, da boste odšli z občutkom samozavesti in jasnim razumevanjem postopkov javnega naročanja.

Program

9.00–11.00 Osnovni pojmi, ki jih mora poznati vsak

11.00–11.30 Odmor

11.30–14.00 Praktičen prikaz izvedbe postopka javnega naročila na primeru – skozi faze do uspešne izvedbe postopka javnega naročanja

Predavateljica

Odvetnica Maja Prebil, Odvetniška družba Potočnik in Prebil o. p., d. o. o. 

Maja Prebil je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. V svojem poklicnem življenju svetuje strankam že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb, redno pa zastopa stranke pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je avtorica številnih strokovnih člankov s področja javnega naročanja.
 
 

Kotizacija in plačilo

  • 289,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV).  Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Vprašanja za predavateljico nam lahko pošljete vnaprej na naslov seminarji@uradni-list.si najkasneje do 8. oktobra 2023, do 12. ure. Lahko pa jih boste zastavljali na samem seminarju.

Spletni seminar bo potekal tudi v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.
Spletnega seminarja se lahko udeležite preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti