Brezplačni seminar – Koristni nasveti za javne naročnike v zdravstvu

Datum: 15. 10. 2020, 9.00–12.00
Lokacija: Spletni seminar
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: brezplačno

V izrednih razmeram, v katerih so se zaradi korona virusa COVID-19 znašli tudi javni naročniki s področja zdravstva, se je izkazalo, da je dobro poznavanje javnih naročil, pomembno in lahko marsikdaj javnemu naročniku omogoči, da izvede postopek javnega naročanja hitreje in učinkoviteje.

Na seminarju, ki bo tokrat zaradi priporočil NIJZ izveden v spletni različici, a zato nič manj aktualen in praktičen, bo izkušena predavateljica na področju prava javnih naročil, odvetnica Maja Prebil iz Odvetniške družbe Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. predstavila koristne nasveti, ki lahko javnim naročnikom pomagajo pri učinkovitejšem naročanju blaga oz. storitev, ki jih v zdravstvu vsakodnevno potrebujejo.

Program

9.00–10.15 Priprava razpisne dokumentacije

  • Preverjanje trga
  • Razdelitev javnega naročila na sklope
  • Oblikovanje tehničnih zahtev

10.15–10.30 Odmor za kavo

10.30–12.00 Nasveti za učinkovitejšo oddajo javnega naročila

  • Merilo za izbor
  • Priporočljive pogodbene določbe
  • Dovoljene spremembe pogodbe

Predavateljica

 
Odvetnica Maja Prebil, Odvetniška družba Potočnik in Prebil o. p., d. o. o. 

Maja Prebil je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. V svojem poklicnem življenju svetuje strankam že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb, redno pa zastopa stranke pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je avtorica številnih strokovnih člankov s področja javnega naročanja.

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno