Varno in zdravo na dogodke

8. Dnevi prakse javnih naročil

Datum: 27. 3. 2024, 9.00–15.00
Datum: 28. 3. 2024, 9.00–15.00
Lokacija: Thermana Laško
Področje: Javna naročila - izobraževalni Kongresi in strokovna srečanja
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 533,00 € brez DDV

Z veseljem napovedujemo 8. izvedbo dogodka "Dnevi prakse javnih naročil", ki bo potekal 27. in 28. marca 2024 v idiličnem okolju Laškega. Ta dogodek predstavlja izjemno priložnost za vse, ki delujejo na področju javnih naročil – naročnike, ponudnike in druge ključne akterje – da razširijo svoje znanje in delijo izkušnje.

Letošnji dogodek se ponaša z raznolikim naborom predavateljev, vključno z državnimi organi, javnimi naročniki in zunanji pravnimi svetovalci. Predstavljene bodo aktualne teme, kot so spremembe na Portalu javnih naročil, vloga Računskega sodišča, praksa DKOM, razdelitev javnih naročil na sklope, sklicevanje na zmogljivosti drugih gospodarskih subjektov, dopolnjevanje ponudb, obravnava napak v ponudbah, pravilno nastopanje s podizvajalci, zeleno javno naročanje, ukrepi proti neželenim gospodarskim subjektom, spremembe pogodb in analiza sodnih odločitev.

Poseben poudarek bo na praktični delavnici, kjer se bomo posvetili konkretnim primerom iz prakse, s fokusom na najpogostejše napake pri pripravi ponudb s podizvajalci. Ta interaktivni pristop bo udeležencem omogočil neposredno reševanje praktičnih izzivov in učenje o izogibanju pastem pri sodelovanju s podizvajalci.

"Dnevi prakse javnih naročil" so idealna priložnost za izmenjavo znanj in izkušenj ter mreženje med različnimi deležniki. Vabimo vas, da se nam pridružite in prispevate k boljšemu razumevanju in uspešnejšemu izvajanju postopkov javnih naročil. Skupaj lahko prispevamo k bolj učinkovitim, preglednim in uspešnim postopkom javnega naročanja.

Dogodek je namenjen vsem, ki želijo poglobiti svoje razumevanje javnih naročil in se seznaniti z najnovejšimi trendi in praksami na tem področju. 

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za učenje, izmenjavo mnenj in mreženje z vodilnimi strokovnjaki na področju javnih naročil. Pridružite se nam v Laškem in bodite del tega pomembnega dogodka!

Za več inf. obiščite spletno stran dogodka: https://praksajn.uradni-list.si/ 

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost
|