Varno in zdravo na dogodke

7. Dnevi prakse javnih naročil

Datum: 23. 3. 2023, 9.00–17.00
Datum: 24. 3. 2023, 9.00–14.00
Lokacija: Thermana Laško in spletni dogodek
Področje: Javna naročila
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 533,00 € brez DDV

Zdi se, da se pravo javnih naročil dnevno spreminja. Zaradi nove prakse Državne revizijske komisije, spreminjajočih se družbenih razmer, podražitev, sodb sodišča EU ali zaradi neposredne uporabe javno-naročniške direktive. Ne glede na razlog sprememb je dejstvo, da zahtevajo javna naročila od tistih, ki se z njimi ukvarjajo, veliko prilagodljivosti, nenehno učenje ter vlaganje v znanje.

Dnevi prakse javnih naročil 2023 se bodo usmerili na najpomembnejše novosti in spremembe ter bodo konkretno, argumentirano in s primeri iz prakse obdelali nekaj večjih izzivov, s katerimi se soočajo naročniki ter ponudniki v pravu javnih naročil. Dogodek je tudi odlična priložnost za izmenjavo mnenj in pogledov na rešitve najbolj perečih vprašanj, druženje ter nujno potrebno izmenjavo stališč.

Bogat in praktično naravnan program je namenjen vsem fizičnim osebam, ki se bodisi kot ponudniki bodisi kot naročniki bodisi kot organi nadzora kakorkoli ukvarjajo s problematiko javnega naročanja.

7. Dnevi prakse javnih naročil bodo potekali v četrtek 23. in petek 24. marca 2023,  v Thermani v Laškem in sočasno z neposrednim prenosom preko virtualne kongresne dvorane za udeležence preko spleta.

 

Za več inf. o programu obiščite https://praksajn.uradni-list.si/ 

 

Prijavite se
AAA Zlata odličnost