Varno in zdravo na dogodke

6. Dnevi gradbenega prava

Datum: 12. 1. 2021, 9.00–17.10
Datum: 13. 1. 2021, 9.00–14.10
Lokacija: spletni dogodek
Področje: Gradnje
Izobraževanje s kreditnimi točkami, področje: gradbeništvo
Število kreditnih točk: 5 točk
Organizator: Uradni list RS v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije
Kotizacija: 410,00 € brez DDV

Dnevi gradbenega prava že več let zapored opravljajo pomembno vlogo vodilnega slovenskega dogodka glede odprtih pravnih vprašanj na področju gradbenega prava.

To prestižno mesto je dogodek zasedel zato, ker pomembno prispeva k reševanju odprtih pravnih dilem, s katerimi se soočajo udeleženci pri gradnji. Dnevi gradbenega prava so namreč odlična alternativa dražjim možnostim, ki jih imajo na voljo udeleženci pri gradnji, kot so pravna mnenja, izvedenska mnenja ali dragi pravni nasveti. Udeleženci na enem mestu prejmejo številne informacije o odprtih pravnih dilemah, spremembi zakonodaje, zadnji aktualni sodni praksi, imajo pa tudi možnost zastavljanja konkretnih vprašanj, na katera odgovarjajo strokovnjaki. Letošnji Dnevi gradbenega prava prinašajo tudi novost, in sicer možnost spremljanja dogodka ter zastavljanja vprašanj prek spleta.

6. Dnevi gradbenega prava so vsebinsko zelo bogati ter aktualni.

Obravnavane bodo teme, ki prihajajo na plano zaradi vpliva epidemije koronavirusa na gospodarstvo, ter teme, ki so posledica odgovora gradbeništva na spremenjene okoliščine.

Ker dogodek obravnava teme, ki so aktualne za vse štiri udeležence pri gradnji, bo vsakdo, ne glede na to ali nastopa kot fizična oseba v eni od strokovnih funkcij ali kot pooblaščenec pravne osebe udeleženca pri gradnji, našel področje, ki bo prineslo precejšnjo dodano vrednost njegovemu delovanju. Udeleženci dogodka bodo prejeli tudi kreditne točke pri IZS.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji z udeležbo na Dnevih gradbenega prava pridobite 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Pooblaščeni arhitekti, pooblaščeni krajinski arhitekti in pooblaščeni prostorski načrtovalci z udeležbo pridobite 3 kreditne točke iz sklopa D, skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju.

Programski odbor: odvetnica mag. Maja Koršič Potočnik, odvetnica Maja Prebil, odvetnica mag. Vesna Sodja.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je na eni strani namenjen investitorjem in na drugi izvajalcem: projektantom, nadzornikom in inženirjem, saj bodo udeleženci na srečanju obravnavali vse najbolj pereče vidike njihovega medsebojnega sodelovanja pri gradnji.

6. Dnevi gradbenega prava bodo tokrat prvič potekal s sočasnim neposrednim prenosom preko platforme ZOOM.

Udeleženci bodo z udeležbo dogodku pridobili 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Za več informacij o programu in prijavi obiščite spletno stran dogodka:
https://dgp.uradni-list.si/

 

 

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti