Varno in zdravo na dogodke

5. Novi izzivi 2022

Datum: 9. 6. 2022, 9.00–17.10
Lokacija: Brdo pri Kranju
Področje: Finance in davki
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 274,00 € brez DDV
Največja konferenca o digitalizaciji storitev na področju brezgotovinskega plačevanja, ki sledi svetovnim trendom ter domačim izzivom in novostim.

Novi predpisi in nove tehnologije spreminjajo plačilno industrijo v svetovnem merilu, kar vodi k vstopu novih igralcev. Ti novi akterji, ki prihajajo iz tehnološke, maloprodajne in drugih industrij, so izbrali ključni vidik za spopadanje s trgom – s ponudbo novih izkušenj, prilagojenih razvoju navad strank. 
 
Kot tradicionalni igralci pri plačilih, banke običajno zavzamejo mešano stališče med ohranjanjem in razvojem lastnih poslovnih modelov ("bolj enaka" strategija) in velikim vlaganjem v nove tehnologije za obravnavo novih predpisov in tržnih trendov. Toda, ali bo dovolj? Ali bodo banke z vzponom blockchaina in kriptovalut ostale na vrhu trga finančnih storitev? Je odprto bančništvo rešitev?
 
Tehnološka podjetja vidijo priložnosti, da svoje zmogljivosti izkoristijo v plačilih. Osredotočeni so na iskanje hitrih odgovorov na zahteve strank ali nove potrebe, ki še niso bile obravnavane. 
 
Utira se nova pot v prihodnost plačil, a ni še možno napovedati, kdo bo od tega razvoja imel največ koristi. Ključ do uspeha je odvisen od izkušenj strank in odnosov, zgrajenih z njimi. Zanesljivo je, da mobilno, brez trenja, takojšnje in varno plačilo vodi do višje vrednosti kot preprosta transakcija v svetu, kjer plačilo postane bolj občutek kot transakcija.
 
Vabimo vas, da se nam tudi letos pridružite na 5. konferenci Novi izzivi, na kateri bomo obravnavali aktualne vsebine s področja digitalizacije finančnih storitev z odličnimi sogovorniki in zanimivimi panelnimi razpravami na okroglih mizah. Konferenca je tudi odlična priložnost za uresničevanje poslovnih ciljev in krepitve stikov, od krepitve korporacijske trženjske znamke do prestižne promocije izdelkov ali storitev.
 
Veselimo se srečanja 9. junija 2022 na Brdu pri Kranju.

Več o dogodku: https://nidfs.uradni-list.si/

Vljudno vabljeni!

AAA Zlata odličnost