4. konferenca
Novi izzivi 2020

Datum: 16. 4. 2020, 9.00 - 17.00
Lokacija: Brdo pri Kranju
Področje: Drugo
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 244,00 € brez DDV

Vabimo vas, da se nam pridružite na prihodnji izvedbi letne konference Novi izzivi, ki bo 16. aprila 2020 v kongresnem centru na Brdu pri Kranju.

Živimo in delujemo v času številnih sprememb. Na mnoge nimamo dejanskega vpliva, nekatere pa soustvarjamo, in s seboj prinašajo priložnosti in obenem tveganja - in tudi o tem bo govora na že četrti letni konferenci Novi izzivi, ki bo 16. aprila 2020, na Brdu pri Kranju.

Na preteklih konferencah, kjer smo gostili preko 500 udeležencev, smo izmenjavali mnenja o novostih v zakonodaji, svetovnih trendih in uporabnih oblikah novih storitev v finančni industriji.

Konferenca se je dodobra uveljavila tudi kot središče za spoznavanje in predstavljanje vsebinskih novosti partnerjev, poleg tega pa tudi kot priložnost za sproščeno, a zato še kako koristno druženje akterjev iz različnih gospodarskih dejavnosti in državnih organov.

Digitalizacija in druge tehnološke novosti, predvsem pa zakonodaja PSD2, so evropsko bančništvo odprle konkurenci tehnoloških podjetij, ki z uporabo umetne inteligence, podatkovnih blokov in velikega podatkovja ustvarjajo ponudbo uporabnikom prijaznih in pogosto cenejših plačilnih in tudi drugih finančnih storitev. 

  • Kdaj gre pri prizadevanju za čim boljšo uporabniško izkušnjo za tekmovanje in kdaj za sodelovanje?
  • Kako obstati v globalni tekmi nakupnih platform?
  • Kako od skladnosti s predpisi in uvedbe novih plačilnih možnosti, ki jih uporabljajo prvi navdušenci, preiti na širšo uporabo na prodajnih mestih trgovcev, restavracij, ponudnikov najrazličnejših storitev itd?
  • Pa tudi, ali in kako na osi B2B2C ohraniti stik s končnimi uporabniki?
  • Kako se banke soočajo s temi izzivi in kaj predlagajo drugim deležnikom, bomo slišali in soočili mnenja na konferenci Novi izzivi 2020.

Vljudno vabljeni!

Veselimo se srečanja 16. aprila 2020 na Brdu pri Kranju!

Več o konferenci in programu si lahko ogledate na spletni strani: https://nidfs.uradni-list.si/

Prijavite se

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno