17. Adriatic kontroling konferenca – Kontroling v digitalni realnosti

Datum: 19. 4. 2018, 10.00–18.00
Datum: 20. 4. 2018, 9.00–13.00
Lokacija: Thermana Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško
Področje: Drugo
Organizator: CRMT in Šola kontrolinga v sodelovanju z Uradnim listom RS
Kotizacija: 385,00 € brez DDV

Adriatic kontroling konferenca je strokovno posvetovanje, ki vsako leto združi spoznanja ter izkušnje uspešnih managerjev, kontrolerjev, finančnikov, pa tudi informatikov in akademikov iz Slovenije in tujine. Poslanstvo kontroling konference je prikazati evropske trende na področju kontrolinga in vodenja s cilji, ponuditi številne priložnosti za izmenjavo izkušenj in spoznavanje sodobnih poslovnih praks.

Moto tokratne konference je Kontroling v digitalni realnosti. Digitalizacija spreminja naše poslovno življenje in vodi do preobratov v vseh sektorjih. Spreminjajoče se potrebe strank in novi poslovni modeli postavljajo tudi nove zahteve pred managerje, kontrolerje in finančnike. Zato potrebujejo najnovejše informacije, nove pristope, nove načine razmišljanja, pripravljenost prevzeti tveganja in svobodo pri novih poslovnih modelih. Skratka, gre tudi za miselno revolucijo.  

Dolgoletne izkušnje pri organiziranju kontroling konference so pokazale, da je dvodnevno druženje z izkušenimi strokovnjaki ključnih poslovnih področij pomembna dodana vrednost konference. Zato bo 17. Adriatic kontroling konferenca spet 2-dnevna.

Vabimo vas, da si rezervirate ta dva dneva v koledarju in se nam pridružite 19. in 20. aprila v Laškem.
 
Kot vedno doslej, bo srečanje nudilo mnogo priložnosti za izmenjavo izkušenj številnim slovenskim kontrolerjem, managerjem, svetovalcem, računovodjem, informatikom, akademikom, pa tudi za druženje s prijatelji in ljudmi, ki imajo podobna profesionalna znanja in interese. Primeri dobrih praks in aktualne vsebine so gotovo razlog, da se konference udeležite vsi, ki ste neposredno ali posredno povezani s kontrolingom, neodvisno od gospodarske dejavnosti.
 
Več o dogodku: https://acc.uradni-list.si.
 
Vabljeni!

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno