Varno in zdravo na dogodke

10 AI orodij za optimizacijo dela

Datum: 17. 7. 2024, 9.00–11.00
Lokacija: Spletni dogodek
Področje: Drugo
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 98,00 € brez DDV

Ali ste utrujeni od neskončnih razprav o umetni inteligenci, ki ne ponujajo konkretnih rezultatov?

Zavedate se, da je ChatGPT le eden izmed mnogih orodij AI, a vas zanima, katera druga orodja so na voljo in kako učinkovito delujejo – še posebej v slovenščini?

Če vam primanjkuje časa za raziskovanje in testiranje teh orodij, je to predavanje pravo za vas.

Na tem interaktivnem seminarju bo priznani strokovnjak na tem področju, Peter Mesarec delil svoje izkušnje z uporabo različnih AI orodij, ki jih lahko uporabljate za optimizacijo dela in ustvarjanje dodane vrednosti. Vsak dan naletim na nova orodja, ki prinašajo praktične rešitve, zato sem prepričan, da obstajajo orodja, ki lahko znatno povečajo vašo produktivnost. Predstavil bom tista orodja, ki so se izkazala za zares učinkovita v mojem vsakdanjem delu z naročniki in v mojem podjetju.

Kaj se boste naučili na izobraževanju?

 1. Pisanje, analiziranje in prevajanje s ChatGPT:
  Uporaba ChatGPT za pisanje in urejanje dokumentov, analizo daljših besedil ter prevajanje. Prilagoditev ChatGPT s svojimi podatki in ustvarjanje unikatne osebnosti brez kodiranja.
 2. Avtomatizacija in povečanje produktivnosti:
  Kako uporabiti Copilota v Wordu, Excelu, PowerPointu in Outlooku za avtomatizacijo pisarniških procesov in samodejno ustvarjanje zapiskov ter povzetkov.
 3. Ustvarjanje vizualnih in video vsebin:
  Priprava transkriptov in podnapisov ter prevajanje video posnetkov s pomočjo umetne inteligence. Kako uporabiti AI v Canvi za prepričljive vizualne vsebine.
 4. Zajem podatkov in avtomatizacija podpore strankam:
  Zajemanje podatkov s spletnih strani brez programiranja ter avtomatizacija podpore strankam s pomočjo AI.
 5. Sklepna razprava:
  Praktični nasveti za vključevanje umetne inteligence v vsakodnevno delo, razprava in odgovori na vprašanja.

Predavanje bo praktično zasnovano in osredotočeno na 10 AI orodij, ki optimizirajo delo na vseh zgoraj omenjenih področjih.

Predavatelj

Peter Mesarec

Peter Mesarec je direktor podjetja Seos.si ter ugleden strokovnjak na področju digitalnega marketinga in umetne inteligence. Z več kot dvema desetletjema izkušenj, ki vključujejo delo v agencijah in vodenje lastnih podjetij, je razvil globoko razumevanje digitalnega sveta. Kot vodilni predavatelj o uporabi ChatGPT je postal eden najbolj iskanih govorcev v zadnjem letu, z več kot 120 predavanji po Sloveniji in svetu. Njegova zavezanost sega onkraj predavanj; aktivno deluje pri integraciji ChatGPT v poslovne procese podjetij, izobražuje zaposlene o optimizaciji delovnih procesov z umetno inteligenco ter poudarja, kako lahko tehnologija pohitri in izboljša delo v različnih industrijah.

Kotizacija in plačilo

 • 98,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV).  Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Spletni seminar bo potekal v živo preko videokonferenčne platforme, zato potrebujete internetno povezavo in zvočnike.
Spletnega seminarja se lahko udeležite preko pametnega telefona ali tablice, vendar zaradi lažjega sodelovanja in pogleda priporočamo dostop preko računalnika.

Prijavite se

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost
|

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti